Evet abi buradakiler abartıyor. Hepsi dış güçlerin oyunu . Mossad 'ın, masonların işi. Bu oyunu da bozacağız inşallah - u teala.
Sen rakıyı bırak, beş vakit abdest al namaza başla. sabır ve dua ile virüs falan vız gelir tırıs gider .
Bize bir şey olmaz . Hele bir de yüzde 10 peşinatla bir ev aldın mı, deme gitsin . Ne virüsü yav.
Otel vergisi de düştü, güneyde güzel bir tatile çık. Bizi kıskanan dış güçlerin oyununa gelme.
Ekmek almayi biraktim...firindan ciktiktan sonra ne oluyor mechul...en kolay bulasma yollarindan biridir saniyorum. Asansor dugmesinden daha tehlikeli...
Yemekte bulgur pilav....kahvaltida da kraker , grissini turu seyler ekmek yerine gececek bundan sonra....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
eskiden sadece un vardi.simdi un alirken katkili mi katkisiz mi,hamur guclendiricili mi guclendiricisiz mi 100 cesidi cikti.
eskiden ekmek hamuru ile pismis ekmek arasinda % 20 fark varken su an 10 cm uzunlugunda ki hamurdan 30 cm lik ekmek cikiyor.1 cuval undan cikan ekmek sayisi ciddi artti son yillarda..
bunu soyleyen bizzat firinci musterilerim..adamlar imkanin varsa evde yap veya eksi mayali katkisiz pahali olanlardan al diyor..bende evde yapiyorum uzun zamandir..
Daha önce yazdığım gibi 15-20 saniye ocak üstünde her yerine alev gösterin, yine de içinize sinmiyorsa pidecide pide yaptırabilirsiniz, tek elden çıkmış olur.
Uno ekmekte bir alternatif, oranın eski sahibi ekmeklerdeki hijyenlen kafayı bozunca bu fabrikayı kurmuştu, aynı hijyen devam ediyorsa gönül rahatlığı ile yenilebilir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Unu da sirkeli Sudan geçiriyor Musunuz
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Unda da virus olabilir tabii ama o gozle bakarsak herseyde virus olma ihtimali var. Paketli olarak aldigimiz gidalar uretilirken butun firmaların hijyen kurallarina 100%uydugunu sanmiyorum. Aldiginiz bir kuruyemis paketinin icinde virus olup olmadigindan emin olabilir misiniz !!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri