Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop - XIV

Yani biraz felaket tellallığı yapmış gibi olacağım ama hesap şöyle oluyor ayın 25 inden sonra 8 günler doluyor ve vakaların katlanarak çoğaldığı günlere geliyor ve vakaların çoğu umreci olduğu için umrecilerinde yaşlı olduğu için biz yinede hem iyimser olalım hemde formüle uyalım ölüm oranı*vaka*test*gün sayısı yani hergün açıklanan vaka sayısı %3 ölüm oranı olacak

2.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Önceki yazılarımı okusaydın böyle konuşmazdın...Bilime yeterince onem vermek zaten Allah in emri..Biz ne yaptik cumhuriyete geçtik Osmanli zamanından kalan Hıfz-ı Sihha enst...kapattık.. Yerli ilaç sanayimiz yok oldu bu sayede...Şimdi dışarıya bakiyioruz bulsunlar diye...Bundan hâlâ dersler çıkarmadık...Hazıra konuyoruz...olursa eğer...
    Yemin ediyom kısa devre yaptım..

3.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Bu yıl hiç grip olan yok mu dünyada?
    Grip bulaşıcı değil miydi?
    Covid19'un ölüme sebebiyet verdiği riskli gruptaki insanlara (daha önceki yıllarda) grip bulaşınca, sonuçları bugünkü durumdan farklı mı oluyordu?
    Niye hiç karşılaştırma yok ekranlarda ve dünyanın herhangi bir yerinde?
    Herhangi bir grip türünden (ortadaki gürültü dışında) ne gibi fark olduğunu tartışan tek bir bilim insanı neden yok?
    Avrupa'nın göbeğindeki İtalya ile diğer Avrupa ülkeleri arasında nasıl bir sosyal, kültürel, etnik, demografik vb fark var da sonuçlar bu derece farklı olabiliyor?
    Neden herkes olayın yönüne doğru konuşuyor ve yorum yapıyor?
    En tuhafı ise, Güney Yarımküre bu dünyaya ait değil mi?

Esen kalın.
    Açık konuş seyis senin godomanlar ne diyor bu işe

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Yani ne demeye getiriyorsun işin aslını söylede sende rahat et bizde edelim. Şöylemi olsun istiyorsun. Cumhuriyet son bulsun Osmanlı devleti kurulsun Rte padişah olsun Bilal şehzade olsun bumudur .
    Osmanlı benim atalarim..Gurur duyuyorum...Elhamdülillah...7 düvele nam salmışlar tüm dünyaya yıllarca...Son anlarında bilime ilime yönetime önem vermeyince kacinilmaz son onlarida yakaladı...Ders çıkarmak gerek...Kur- an yolundan ayrılan zarardadır...

Cb videolu evdekal mesajı yayınlamış yahu hani geçen dedim ya yobazlar elini yıkamayı abdest al demekten korkan proflar vardı ya şimdide sizin tayfanın... Yemiyor demeye sokağa çıkma yasağı var nasıl ama sıra bana geldi değil mi yaaaa

6. 1 metre kuralı ve evde çalışmanın yaygınlaşması beni ürküttü.
    Köy yerinde insanlar 100 yıldır nasıl yaşıyorsa o şekilde yaşar.

Şehirlerde özellikle kurumsal şirketler akıl mantık ile çalıştırılıyor. Otomobil fabrikaları üretime ara vermiş, bankalardan mesaj geliyor dijitalden işlemnizi yapın EFT havale ücretlerini de sıfırladık diye, öte yandan müşteriler arası 1 metre olacak şekilde şubelere alacağız denmiş. Biz ABD değiliz henüz, ama iş yerinde çalışan hastalık kapsa ve ölse normalde yeterli tedbir almadığı için dava edilir.

Kapanan mağaza ve üretime ara veren fabrikaların açılması tehlikenin azaldığına bir işaret olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. 90 inci benden

Usenmedim arastirdim

35 ulkede sokaga cikma yasagi ya da yasaklari uygulaniyor. Italya ispanya fransa da sokaga cikma yasagi varken almanya da 6 eyaletta sokaga cikma yasagi var.

Dunyada yaklasik 900 milyon insanin ozgurlugu kisitlanmis durumda

Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •