Godomanların söyledikleri bana ulaşmıyor. Eyleme geçtikleri zaman ancak anlayabiliyorum demek istediklerini ve onları da paylaşıyorum zaten. Şahsi kanaatim ise, birilerinin büyük bir altınvuruş ve kelle peşinde olduğu yönünde. Konunun tamamen gelişmişlerde ki emeklilik sisteminin regülasyonu ve özgürlüklerin kısıtlanması provası ile alakalı olduğunu düşünüyorum (ölümler anlamında değil de finansal anlamda). Herhangi bir lider veya toplumsal kesimin ayak diremesini gördükleri an, nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama hemen onun sesini kesmesini ve yola gelmesini sağlıyorlar. Bu işin en büyük yardakçısı da bana göre Dünya Sağlık Örgütü.
Aralık ayına kadar tüm dünyada, her alanda iki ile iki dört ediyordu şu an bunun üç ettiğine tüm dünyayı ikna ettiler, hatta belki de bir.
Esen kalın
Son düzenleme : seyis; 22-03-2020 saat: 01:02.
Yaşanan krizi ah alma ile açıklamalar, Hıfzı Sıhha üzerinden Cumhuriyet ile kavga çabaları-matbaanın şu topraklara girişinin kabaca 200 yıl engellendiği Osmanlı dönemi güzellemeleri, olayın sebebini yarasa yemek gibi basite indirgemeler. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Covid-19 nasıl yaratılır, niye yaratılır, arkasında kimler olabilir? Aşağıdaki bilgi belki bir fikir verir. Bakın neler yapılmış. Kimler bu konuda makale yazmış, kimler desteklemiş, hücreler nereden temin edilmiş.
Yarasalarda bulunan bir coronovirus türününe bildiğimiz SARS corona virusunun spike proteinini virusun ACE2 reseptörünü kullanarak hücreye girişini sağlayan kodlayan genetik materyalini revers genetik metodla monte edip bir yeni hibrit corona virus yaratmışlar.
Sonra da bu virusla in vivo ve in vitro deneyler yapıp bu virus üzerinde çeşitli ilaç ve aşıları denemiş hiç birinin işe yaramadığı sonucuna varıp, böyle bir virus ortaya çıkarsa buyuk sorun yasanir fikrini desteklemis.
Makaledeki yazarların önemli kısmı ABD’li, İsviçreli de var. İki kişi de Wuhan’dan. Bu araştırma hem ABD hem Çin ulusal ajanslardan destekli.makalenin sonunda mutasyonu yapanın Çinli olduğu yazıyor.
Metod kısmına online versiyonuna link vermiş. Orada kullandıkları hücreleri amerikan ordusu biyolojik araştırmalar laboratuvarından temin etmişler. Ayrıca sonuçlarını ilgili yerlerle paylaşıp onların onayını aldıktan sonra yayınlamışlar.
Mevcut SARS temelli immün-terapötik ve profilaktik modalitelerin değerlendirilmesi zayıf etkinlik göstermiştir;*hem monoklonal antikor hem de aşı yaklaşımları, yeni spike proteini kullanılarak CoV'ler ile enfeksiyonu nötralize edemedi ve koruyamadı.
Hadi iyi geceler.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 22-03-2020 saat: 00:59.
Diger ülkeleri ve bölgeleri bilemem.
Bavyera eyaletindelki sokaga cikma yasagi öyle tam sokaga cikilmaz gibi bir yasak degil henüz.
Alis veris yapmak, ise gitmek, postane, bankaya gitmek, bakima ihtiyaci olanlara bakmak vs. icin cikilabiliyor.
Polis sizi durdurdugunda mantikli sebep bildirmeniz lazim.
Ayni evde yasayanlar beraber yürüsüsede cikabilir, köpeklerinizi disari cikarabilirsiniz.
Mühim olan toplu gruplar yaratmamak ve mümkün mertebe diger insanlarla yakin iletisimde bulunmamak.
Insanlar bu ortama uymazsa belki önümüzdeki günlerde dahada ileri giderler ayri.
Akaryakıta alkol ve biodizel katıyorlardı %3, muhtemelen akaryakıttan daha ucuz olması lazım.
Internette kolonya litre fiyatı merdiven altı dahi 30 TL den aşağı değil. PEREJA limon kolonyası kendi sitesinde 36 TL litresi.
Kolonya ve alkol üreticileri zam yapmayacağız demiş.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...eticisi/233288
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, kolonya üreticilerinden Deva Holding (Boğaziçi Kolonyaları), Eczacıbaşı (Selin Kolonyaları), Eyüp Sabri Tuncer, Evyap (Duru Kolonyaları), Eser, Marmara Kolonyaları-Senso Kozmetik, Pereja, Rebul firmalarının fiyat artırmama taahhüdünde bulunduğunu açıkladı. Bakanlık ayrıca, kolonya ve dezenfektan üretiminin ham maddesi etil alkolün üreticisi Konya Şeker, Türk Şeker, Tezkim ve Tarkim firmalarının arz talep dengesizliği dolayısıyla oluşan fiyat artışlarının önüne geçme konusunda irade gösterdiklerini belirtti.
....
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri