Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yapma etme abi böyle birşey çok saçma.
    neden en az 10 gündür çinde ölü sayısı artmıyor?????

2. Bende bunun labaratuvar ortamında üretilmiş bir virüs oldugunu düşünüyorum

Ama bunu yapan arkasına generali alıp Roosevelt gibi konuşan kimse odur bence

O yüzden bu virüs meselesi istedikleri kadar uzayıp hasar yaratabilir

Ha istediklerini elde ettikleri anda da şakadanak ilacı yada aşısı çıkar ortaya

Bence böyle

Böyle Olmayadabilir tabi ki

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    bi suru kucuklu buyuklu yeni sirket cikti...rekabet hortladi...

coook iflas olacak...

tekrar monopollere kadar...

bu daha baslangic bile degil...

en basiti mesela bizde...kucuk esnaf diye bi olgu kalmayacak...vs...ayni avrupada amerikada kucuk esnaf kalmadigi gibi...

herkes yeni duzene kendini ayarlasin...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

4.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bende bunun labaratuvar ortamında üretilmiş bir virüs oldugunu düşünüyorum

Ama bunu yapan arkasına generali alıp Roosevelt gibi konuşan kimse odur bence

O yüzden bu virüs meselesi istedikleri kadar uzayıp hasar yaratabilir

Ha istediklerini elde ettikleri anda da şakadanak ilacı yada aşısı çıkar ortaya

Bence böyle

Böyle Olmayadabilir tabi ki
    ilaç mafyası amerikalı mı ??????çinli mi??????

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    neden en az 10 gündür çinde ölü sayısı artmıyor?????
    çin dünyadaki herkesi yok edelim. dünya bize mi kalsın demiş şair tam olarak burda ne demek istemiş ?

6. Uçuşlar önemli uçuşlara bakın

Kimin kime uçuşu serbest

Mesela Washington Moskova arasında uçuşlar serbest mi

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nereye kadar süre var mı ? 1 ay 1 sene.

gençler normal hissediyormuş tesir etmiyor peki virüs hala içlerinde ozaman bu kezde ilaç yok.

tam anlamıyla iyileşenler gerçekten tam anlamıyla iyileşiyormu
    Virüs içlerinde kalmıyor taşıyıcı olanlar hariç .Bu konuda halen bilimsel araştırma kanıt yok. Virüsle bir daha hastalanma vakaları var. Şimdilik neden olduğu söylenemez. 2 ayrı suş(mutantı) var. 1. si ile enfekte olup sonra 2. siile enfekte olmuş olabilir.
    Gençlere bir şey olmayacak demek zor. Olabilir. Ne kadar sekel oluşturduğu konusunda bilimsel veri yok. buradayazıp çizilenler laf ü zaf.
    Tam iyileşme oluyor örnekleri var. Çin adam gibi bilimsel tıbbi nosyona sahip olmadığı için italyayı beklemek gerekecek.
    İlaçlar var denenen son olarak sarı p. in roche ye para kazandırmak için reklamını yaptığı bir ilaç var. Körlük yapabiliyor. İlginç bir mekanizması olan ilaç. O deneniyor. Sanırım fransadaki çalışma sonucu beklenmeli.
    Antiinflamauarlar sakıncalı. Başlangıcında, farketiğim bir italyan yayınında kullanılan kortizon var. %31 inde kullanılmış. Zararı yanında yararı için cüce çekiklerin tedavi protokollerini kıyaslamak gerekli ama veri yok.
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

8. Bugün açıklanacak sayı önemli.
    yarın için - gap bekliyorum.Şimdiye kadar gaplerde yanılmadım pek. Poz umla beklentim aynı olduğu için objektif bakamadığımı düşünüyorum.
    Yarını görelim...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •