Sağlık Bakanı : İyilesen vakalarımız var , iyileşen vakaları önümüzdeki günlerde açıklayacağız
Sağlık Bakanı : İyilesen vakalarımız var , iyileşen vakaları önümüzdeki günlerde açıklayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık bakanı : Çin’de yoğun bakımdaki süreyi azalttığı iddia edilen bir ilacı ülkemize getirdik .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Herkes kendi olağan üstü halini ilan edebilir illa devletin bunu yapmasını beklemeyelim
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sağlık Bakanı : Önümüzdeki günlerde yaş araligi , iyileşme durumu , yoğun bakımda tedavisi süren hasta sayısını detaylı açıklayacağız .
Sağlık bakanı : 50 ile 60 yaş arasında 2 kişi hayatını kaybetmiş durumda onun dışındaki tüm kayıplar 60 yaş ve üzeri . En yaşlı kaybımız 91
''Alım garantisi'' dedi !!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri