dow trolu attı tarıyor dıbı yıne 22 30dan sonra ya tepecek bıraz yada cok vahsı bı satıs burda kapatamaz
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Fatik terim, dolmu$cu Abdürrahim falan sıkı saray müdavim tayfası değil mi bunnar..
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Aklıma gelen öneri olarak;
Bankalara verdikleri kredilerin atıyorum %5 i oranında uzun vadeli hazine bonosu verilerek sermaye desteği verilebilir. Ya da sermaye artırımlarına ana ortak ile aynı şartlarda katılım yapılabilir.
2001 öncesi sistem olsa her banka kendini kurtarmaya bakardı fakat bankalar çok büyüdü ve ister istemez sistemi desteklemeleri gerekiyor diye düşünüyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Fatih terim 66 yasinda. Risk grubu icinde ama sporcu olmasi bir avantaj. Muhtemelen sigara alkol icmemistir uzun yillardir
Psiko nerdesin la...long mong diyodun seans kapanışı... traşçı seni...
Yer İmleri