Sayfa 674/1001 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    88 bin üstüne attılar. Mal almak istiyorlarsa tekrar aşağı kırıcakmış korkusu vermeli 88 üstünde mal alamaz. Direnç geçildi diye 92 ye kadar kimse satmaz.
    Valla dediğim gibi olmuş. Dowu çöze çöze bizde korkuyu verip 88 üstüne attılar.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Geçen cuma maliyetli full hisse( 500 bin TL.civarı).Dün zararına satış, bugün seyret. Sinir bozucu..

3. Ak yatırımın garanti alışı hariç hiç bir şey yok piyasada tamamen yurtdışına endeksli orası gomulurse millet birbirini ezer
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by markas Yazıyı Oku
    altın ons vadelisi neler yapıyor öyle ya, makas 40 a kadar çıktı sonra 20 ye indi şuan yine 35 usd ye çektiler,bunun bir düzeni yok mu
    Sanki biri fiziki çakmak için yapıyor.
    O hariç Altını olanın da eli sata gitmiyor.
    Bence.
    Çünkü altın fonları sattım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şu an borsada sadece kurtlar kaldı. Yani korkan çoktan sattı, bir de maliyeti çok yukarıda olanlar avar genelde bir kuruş zararına satmayanlar.

Yüksek volatilite şu zamanlarda gayet normal.

Teminat oranlarını galiba yükselttiler, parasız adamların araya girmesini istemiyorlar muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben iki kademe aldığım zaman tavan gibi seviniyorum. Hep terse kalmaktan bıktım.
    Dün bim tek artı kağıttı neredeyse ve Akbank, Garan'a göre çok güçlüydü, Petkim yine karanlık odada yukarı pompaladılar.
    Bugün Bim neredeyse eksi olacak, Garan çok sağlam, Petkim yine vuruşkan.
    Yani adamlar mükemmel, herkesin tersine göre işlem yapmaya bayılıyor.
    Dün sasa'da 3 tur al sat yaptım, kapanışta 4,99 alıp sabah 5,24 hemen açılışta sattım. 10 dak sonra 5,14 oldu emir girdim, 5,14 deyip 1 dak sonra 5,42 oldu, gözlerime inanamadım. Şu an 5,46..
    Yani diyorlar ya keşke alsaydım, şöyle yapsaydım böyle vursaydım bunların hiç biri olmaz adamlar sana bana göre işlem yapıyor. Ben kar edeyim onun peşindeyim. Duygularımı aldı bu piyasa yani kardaysam hemen satarım hele %4-5 hiç affetmem.

Dun garani taban yapiyordu bugun tavan yapacak.

Nasil is ya bu

8. Perşembe bangi jamping günü olabilir.
    Şu işsizlik verisinden abuk subuk bir veri gelirse çarşı karışır,
    karıştırılır yada.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 674/1001 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •