Originally Posted by
wise stockbroker
Kabile Reisi,deðerli dostum çok üzüldüðümü ifade etmek istiyorum ancak senin ve senin gibi maðdur edilmiþ arkadaþlarýmýzýn maðduriyetlerini giderecek manada yapabileceðimiz çok fazla birþey de yok gibi..Keþke cesaretle kendi düþüncelerini hayata geçirebilseydinde Allah'ýn tüm insanlýða akýllarýný baþlarýna alsýn ibret olsun diye ders niteliðinde gönderdiði çaresi olmayan virüsle ayar verdiði bu kýyamet ortamýnda hala ihtiraslarýnýn önüne geçememiþ gem vuramamýþ insanlýktan nasibini alamamýþ acýmasýzca kul hakký yiyen mücahit Ören'nin tuzaðýna düþüp ekmeðine yað sürmemiþ olsaydýn..Senin için en kýsa zaman diliminde zararlarýný kurtarabilmeni temenni ederim..Mücahit Ören,borsada iþlem gören tüm þirket hisselerinde þaibeli iþler yapmakta yatýrýmcýlarýna bilinçli olarak tuzaklar kurup büyük zararlar verdirip þirket hisseleri çýkarkende düþerkende cebini doldurmaktadýr..Ben borsanýn B'sini anlamayan küçük yatýrýmcý olarak bu aleni dolandýrýcýlýðý görebiliyorumda kýymetli spk,bist yetkilileri nasýl göremiyorlar anlamakta zorluk çekiyorum..Bana kalýrsa Mücahit Ören borsada çevirdiði kanunsuz iþleri dolaplarý tamamen bist ve spk'nýn bilgileri dahilinde gözetiminde yani bu kurumlara danýþarak izin alarak yapmaktadýr..Yoksa bu kadar korkusuzca aþikar yapýlan bu tür soygunlarý spk ve bist yetkililerinin görmemesi müdahale etmemesi asla mümkün deðildir..Ama derlerseki eh o kadar ayrýcalýk yandaþçýlýk olsun artýk o zaman bende derimki biz masum ,dürüst küçük yatýrýmcýlar baþka ülkenin vatandaþlarýmýyýzda bizleri planlý olarak tuzaða düþürüp soyan maðdur eden geçmiþleri vukuatlý karanlýk bu iþadamlarýna göz yumuyorsunuz..Mücahit Ören'nin tüm mal varlýðýna ve paralarýna Devletimiz tarafýndan kayyum atanmasý gereklidir ki gerçek adalet,hakkaniyet yerini bulsun..Elbetteki Devletimiz Herþeyin Doðrusunu Daha Ýyi Bilir..Birilerine, Fatih Sultan Mehmed'in projesini beðenmediði ceza verip elini kestirdiði Rum Mimar Ýpsilanti'nin duruþmasýný ve kadý efendi ile arasýnda geçen ibretlik konuþmasýný hatýrlatýrým.. Devletin adil adaleti tecelli etmesi için o zaman ''Devlet baþa kuzgun leþe" diyorum..Saygýlarýmla..
Yer Ýmleri