Çok ilginç.

odaTVnin sahibi soner yalçın'a ermeni demeyi bırakmak üzereyim.

Türkiyeyi öyle bir savunuyorki hayret etmemek elde değil. Ermenileri 1900 yılı başında ruslar bize karşı kullandı, sonrasındada yahudiler yine bizim altımızı oymak için ermenileri amerikan okullarında yetiştirip devlete ve medyaya soktular. Aynen bizim gibi yada pkk dostu barzaninin kürtleri gibi kullanılıyorlar.

soner abisi, Özellikle ciddi ölüm tehditleri aldıktan sonra bi acaip TR dostu oldu. Şimdi dükkanını, ekmek teknesinide kapadılar. Daha bir TR dostu olmuş olabilir. Tabi bu konuda haksızlıkta yapmayayım, adamın eski kitaplarıda hep TRnin altını oyanları açık etmek üzerine kurulu. Tabi benim kadar mükemmel bir beyne sahip değil. Ona öğretilenler üzerine çalışıyor, şanslıymışki iyi şeyler öğretilmiş. Bense, bana yanlış şeyler öğretilmeye çalışılsada eni sonu doğru nedir görüp buluyorum, yani düşünme yeteneğim belli ölçüde var. o ise ezberine yapışmış. Niye böyle söylüyorum. Çünki asya maymunu makak ırkından evrilme. makak ezberler, düşünmez. Şanslıki ezberletenler doğru yola sokmuş, yoksa cübbeli nin şemsiyesini tutan bir grup içindede doğabilirdi, o zaman en baba şemsiye tutucu olma konusunda çok başarı sağlardı.

Her neyse.. ne kadar mükemmel olduğumu anlatmaya ara vereyim...

Ülkenin altını gerçekte kimlerin oyduğu konusundada benimle sidik yarışına girmiş durumda.

Bugünki yazısı, benim anlattıklarımın detaylandırılmışı. tabi adamın mesleği bu.

Hali ile bu konularda benim bildiklerimin 10 katını bilmesi doğal. Birde ben dolaylı verilerden gerçeklere ulaşıyorum, adam direk veri belgeleri ve insanları ile birebir muhatap. Mesleği o.

Bugünki yazısını okuyun derim. Hoş geçmiş anlattıklarımın özeti gibi ancak birde ondan dinleyin.

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...virus-5703429/