Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bu hastalık mutasyona ugruyor. Her insan kendıne bagısıklık kazandırıyor. .versiyon 1 ine bagısıklıgı olan biri mutasyon gecirmiş versiyon 2 yede aynı bagısıklıgı gosterecek mi. Sürü bagısıklıgı denen mevzuda.

Doktor aydınlatırsa bu konuda sevınırım. Yapılan testlerde hastalıga yakalananlarda 40 degişik şekli ile karsılaşmış
    Sosyal medyada yazılanlara bakıyorum, halka bakıyorum, hükümetin durumuna bakıyorum. Bizim sürü bağışıklığından başka kurtuluşumuz yok gibi. Artık kaç mutasyonu atlatabilirsek.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Atın ölümü arpadan olsun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Yanlış replik, o başka bir filmdeydi.

3. Bir haftada 586 milyar dolar basmışlar.
    Virüs olurda erken biterse piyasada dolar bolluğu olacak görünüyor.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sosyal medyada yazılanlara bakıyorum, halka bakıyorum, hükümetin durumuna bakıyorum. Bizim sürü bağışıklığından başka kurtuluşumuz yok gibi. Artık kaç mutasyonu atlatabilirsek.
    Zaten baska kurtulusu yok!
    Eger Dünya 1-2 ay daha böyle durursa, toplumsal olaylardan, acliktan, psikolojik sorunlardan ölenlerin sayisi coronadan ölenlerden kat be kat daha fazla olacak Dünya'da.

Özellikle gelismemis ülkelerde insanlar günlük kazanip, günlük harciyorlar. Hayat durursa tamamen zivanadan cikar ortam.

Su anda Almanya'da bile insanlar komsularina ters ters bakmaya basladilar. Gercekten virüse yakalananlara öcü gibi davraniyorlar ve suclamalarda buluyorlar, niye virüse kapildin diye sacmalayarak.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Zaten baska kurtulusu yok!
    Eger Dünya 1-2 ay daha böyle durursa, toplumsal olaylardan, acliktan, psikolojik sorunlardan ölenlerin sayisi coronadan ölenlerden kat be kat daha fazla olacak Dünya'da.

Özellikle gelismemis ülkelerde insanlar günlük kazanip, günlük harciyorlar. Hayat durursa tamamen zivanadan cikar ortam.

Su anda Almanya'da bile insanlar komsularina ters ters bakmaya basladilar. Gercekten virüse yakalananlara öcü gibi davraniyorlar ve suclamalarda buluyorlar, niye virüse kapildin diye sacmalayarak.
    Burada daha kötüleri olur . Kan davası başlar. Baksanıza devletin polisi bile yaşlı adama bağırıp çağırıyor.

6. Attan inip eşeğe binilmez.

Bu nasıl

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

deve sidigi için ,hurma yiyin bagısıklık sisteminizi güçlendirin . bir hoca vardı cocugu olmayanlara okunmuş elma okuyorlardı. Kadın soruyor bu elmayı yıyecekmiyiz diye. Hocalarımız kesın corona uzerınde çalısıyorlardır . 15 güne ilacını bulurlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Gelişmiş ülkelerde de günlük kazanıp, günlük çalışan çok. Özellikle USA'da. Özellikle de greencard'lılar. Kaçak Meksikalılar.

Ortam ilk önce gelişmiş ülkelerde zıvanadan çıkabilir. Nereye kadar eve çek gönderebilir ki devlet.

Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •