teşekkür ederim çok başarılıyım yada amirlerim öyle düşünüyor bir devlet memurunun alabileceği tüm ödülleri aldım 1600 öğrencim 103 öğretmenim var para kazanılır bi şekilde aldığım sotumluluğun yaptığım işin karşılığı komik rakamlar olsa da mutluyum eüitim sektöründen para kazanmak zor by riski alabilecek birikimim yok 2 ay maaş alamazsam evimi geçindiremem
Alın gidin yav, ne kadar lazımsa!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
New Yorkun belli bölgelerinde hastanelerine park etmiş birçok buz donanımlı kamyonlara,coronavirüsten hayatını kaybedenler konuyor.Hastanelerin morgları dolu.
Vaka 142.152 - Ölüm 2.485 - Toplam test edilen : 831,351
Çok etraflı düşünmek lazım, bir şartı eksik söyleriz oradan iblislik yapar çifte kavrulmuş olarak yanarız.
Güzellik ve bu dünya hayatı geçici, az bir şeye nankörlük yapmamak lazım. Ama öyle biri olur, millet der beyler adam haklı dağılın. Yani insanın aklını alacak biri olmalı.
Şiiri türküsü vs de var.
"Bir yiğidin sevdiği dünyalara değmeli"
"Ayten'i hiç ayıplamadım. O anda kim olsa ölürdü"
Çok meraklı olan mevlasını da bulur, belasını da demişler.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-42352200
Son düzenleme : ariston; 30-03-2020 saat: 04:38.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
allaha hakkıyla kul peygamberime hakkıyla ümmet olabilirsem o benim için onurdur. anamı babamı seçme özgürlüğüm yok gurur duyuyorum ayrı şey
hiç biriniz de kendi soyunuzu sopunuzu seçerek yer yüzüne gelmediniz. bu dünyadaki varlığınız tercihiniz değil.
Yer İmleri