teþekkür ederim çok baþarýlýyým yada amirlerim öyle düþünüyor bir devlet memurunun alabileceði tüm ödülleri aldým 1600 öðrencim 103 öðretmenim var para kazanýlýr bi þekilde aldýðým sotumluluðun yaptýðým iþin karþýlýðý komik rakamlar olsa da mutluyum eüitim sektöründen para kazanmak zor by riski alabilecek birikimim yok 2 ay maaþ alamazsam evimi geçindiremem
Alýn gidin yav, ne kadar lazýmsa!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
New Yorkun belli bölgelerinde hastanelerine park etmiþ birçok buz donanýmlý kamyonlara,coronavirüsten hayatýný kaybedenler konuyor.Hastanelerin morglarý dolu.
Vaka 142.152 - Ölüm 2.485 - Toplam test edilen : 831,351
Çok etraflý düþünmek lazým, bir þartý eksik söyleriz oradan iblislik yapar çifte kavrulmuþ olarak yanarýz.
Güzellik ve bu dünya hayatý geçici, az bir þeye nankörlük yapmamak lazým. Ama öyle biri olur, millet der beyler adam haklý daðýlýn. Yani insanýn aklýný alacak biri olmalý.
Þiiri türküsü vs de var.
"Bir yiðidin sevdiði dünyalara deðmeli"
"Ayten'i hiç ayýplamadým. O anda kim olsa ölürdü"
Çok meraklý olan mevlasýný da bulur, belasýný da demiþler.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-42352200
Son düzenleme : ariston; 30-03-2020 saat: 04:38.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
allaha hakkýyla kul peygamberime hakkýyla ümmet olabilirsem o benim için onurdur. anamý babamý seçme özgürlüðüm yok gurur duyuyorum ayrý þey
hiç biriniz de kendi soyunuzu sopunuzu seçerek yer yüzüne gelmediniz. bu dünyadaki varlýðýnýz tercihiniz deðil.
Yer Ýmleri