Hepimiz biliyoruz ki.. IMF den para alırsan şunu yapmaz, bunu yapmazsan veririm diyor. Memlekette hangi yatırımı yapacağına kısmen veya tamamen o karar veriyor. Senden daha üst yönetim kurulu gibi, bir şirketi baz alırsan.
Hepimiz biliyoruz ki.. IMF den para alırsan şunu yapmaz, bunu yapmazsan veririm diyor. Memlekette hangi yatırımı yapacağına kısmen veya tamamen o karar veriyor. Senden daha üst yönetim kurulu gibi, bir şirketi baz alırsan.
Ama batmaktan iyimidir? Elbette iyidir.
Bu AKP hükümeti 2012 yılına kadar IMF ile çalıştı zaten. Öyle araları kötü falan da değil hani.
Bu arada Dow iyi çıkmış... /3.19
Ülke 14 gün karantinaya girmiyorsa, acilen tüm yasaklar kaldırılmalı, iyi kötü virüsün ne olduğunu nasıl korunacağını insanlar öğrendi. Daha fazla zarar olmadan bu yönde bir karar alınmalı, ortada bir yerde sınırlı önlemler çok şey değiştirmeyecek. 83 ml/10 bin =en az 8300 berber dükkan açmıyor. 8300x5=41500 insana bakıyor bu meslek grubu. Ortalama şu esnaf kapatma kararından en az 20-25 milyon insan doğrudan etkileniyor. Evde falan çalışıyorsa yarın arayayım kendi ayağımla gideyim berbere. Dükkan yoksa bahcede falan eski usul el makinesi ile yaparız bir şey.
Berberini yakarsın. Ancak her türlü şartta üretime de devam dendi ama. Genede berberin malzemelerine el koyarlar, bide ceza keserler. Adam iki yıl üstüste kıl kesse belini doğrultamaz.
neyse yenilmiş içilmiş sofrayı kaldırmak halka düşmüş.
Allah bunlardan sonra gelecek iktidara yardım etsin.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Üretim yasaklanır korkusundan fabrikanın arkasından kapı ve yol açtırdım. Bir şekilde ihracat ve çalışmak zorundayım, ama çalışanlar arasında değil 2 metre 30 metre mesafe var, Yanlız benim Hüseyin usta kolonya stoklarını eritmiş, günde iki sefer içiyor adam. Daha 3-4 ay önce alkol yüzünden hastanelik oldu.
Yer İmleri