Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Sağlık bakanı.Virüs çok çabuk bulaşıyor, biz bunu bilmiyorduk diyor.

Çin italya iran ispanya bağırıyordu. çok cabuk yayılıyor diyordu. 2 ay evvelinden.
    siz hala biz bilmiyorduk diyorsanız işinizi yapmadınız demek.

Bu arada eleştiriler devlete değil devleti yönetenlerdir.Devlet bakidir.sapla samanı karıştırmayın.

Her eleştirene insanlara. Tek bildiğiniz beğenmiyorsanız gidin başka ülkeye diyorsunuz.
    Bu ülke babanızın çiftliği değil. HEPİMİZİN.

2. @666 ortak tam sana birsey soracaktım sen yazdın Tavhl la ilgili.Sence Tavhl bu durumda alınır mı, riski çok mu.Daha doğrusu sen olsan burdan Tavhl mı alirdin Thy mi? Tavhl i yakından bildiğin için soruyorum.

Dava Haziran a ertelendi okuduğum kadarıyla ve hâkimin dediği hızlı celselerle H.Atilla davasında olduğu gibi kararı 45 gün içerisinde alabilirler. Bu iyi bir gelişme bana göre. Endeks 80-92 bin arasında kalacak öyle görünüyor bir süre öyle görünüyor.
    Biz de 5.00 civarında bu süreyi atlatirsak iyi gibi. Eğer dava sürecinin çabuk bitebilecegi anlaşılırsa senede olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
    Bu arada fala ve astroloji ye açıkçası pek inanmam ama Ayşen Tok isminde bir astrolog var dedikleri ilginç.
    Virüs ortaya çıkmadan çok önce uyarmış ayrıca sterlin in bundan sonra diğer para birimleri karşısında değer kazanacağını iddaa ediyor.
    Korona nin 5 Mayıs tan sonra mola vereceğini söylüyor. İşte saturn açı falan onlardan pek anlamıyorum, ilgilenen veya bilgisi olan arkadaşlar varsa inceleyebilir.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı.Virüs çok çabuk bulaşıyor, biz bunu bilmiyorduk diyor.

Çin italya iran ispanya bağırıyordu. çok cabuk yayılıyor diyordu. 2 ay evvelinden.
    siz hala biz bilmiyorduk diyorsanız işinizi yapmadınız demek.

Bu arada eleştiriler devlete değil devleti yönetenlerdir.Devlet bakidir.sapla samanı karıştırmayın.

Her eleştirene insanlara. Tek bildiğiniz beğenmiyorsanız gidin başka ülkeye diyorsunuz.
    Bu ülke babanızın çiftliği değil. HEPİMİZİN.
    Forum sayfasina geldigin gunden beri yazdigin mesajlara bak.

İsin gücün siyaset, senden baska konuşan yoktu bu sayfada siyaset. Burasi senin atip tutma saçmalama yerin degil.

Bu ülke kimsenin babasının çiftliği degil.
    O zaman birazda iyi olan şeyleri yaz istersen, geldigin günden beri yazdigin her mesajın olumsuz.

İlk gun yazacaktim sana sonra bulasma dedim, engellisin bende artik.

Sürekli Devleti ve kurumları kotuluyeceksin, burası senin egolarını tatmin etme yerin degil.

Vay anam, sen de ona kaldiysan isimizi yaman MrSun.

[emoji3][emoji3][emoji3]
    İşimiz ona kaldı, Sn 666...
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay anam, sen de ona kaldiysan isimizi yaman MrSun.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

7. Bende engelliyorum bu şahsı. Uyardık dinlemiyor. Yazılarını görmeyiz bari.
     Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Forum sayfasina geldigin gunden beri yazdigin mesajlara bak.

İsin gücün siyaset, senden baska konuşan yoktu bu sayfada siyaset. Burasi senin atip tutma saçmalama yerin degil.

Bu ülke kimsenin babasının çiftliği degil.
    O zaman birazda iyi olan şeyleri yaz istersen, geldigin günden beri yazdigin her mesajın olumsuz.

İlk gun yazacaktim sana sonra bulasma dedim, engellisin bende artik.

Sürekli Devleti ve kurumları kotuluyeceksin, burası senin egolarını tatmin etme yeri degil.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    @666 ortak tam sana birsey soracaktım sen yazdın Tavhl la ilgili.Sence Tavhl bu durumda alınır mı, riski çok mu.Daha doğrusu sen olsan burdan Tavhl mı alirdin Thy mi? Tavhl i yakından bildiğin için soruyorum.
    TAV'in pek gelecegi yok, tavsiye etmem.

Risk olarak oteki havacilarla ayni, heryer kapandi iste. Ama oteki havacilardan ayri olarak TAV'in garantili yolcu basina geliri var devletlerden hemen hemen iislettigi butun havalimanlarinda.

Ayrica buyuk ortagi Aeroports De Paris. Onun da %51'i Fransiz Devletinde. Yani batmaz. Kalkdi ki onlar ellerindeki hissseleri halka arz edeceklerdi, TAV onlarin gozbebegi. Para gerektiginde getiriyorlar.

Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •