Sayfa 599/1003 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Şakamısınız siz . Neymiş engelliyormuş. Çokta tın.

Gereksiz tepki veriyorsunuz bence. Hukumet elestirilmeyecek de Mozambik basbakani mi elestrilecek artik.

Berk Kardesim, sen de biraz anlayisli olan ortaklarimiza. Onlarin da dedigi dogru, bu konulari biz forumlarda cozemeyiz, kimsenin fikrini degistiremeyiz. Sonuc olarak burada para kazanmak, bilgi paylasmak icin variz. Ben de yapiyordum, azalttim mesela. Cunku faydali oluyor herkes bize bir sekilde, kimseyi incitmeye gerek yok.

3.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Forum sayfasina geldigin gunden beri yazdigin mesajlara bak.

İsin gücün siyaset, senden baska konuşan yoktu bu sayfada siyaset. Burasi senin atip tutma saçmalama yerin degil.

Bu ülke kimsenin babasının çiftliği degil.
    O zaman birazda iyi olan şeyleri yaz istersen, geldigin günden beri yazdigin her mesajın olumsuz.

İlk gun yazacaktim sana sonra bulasma dedim, engellisin bende artik.

Sürekli Devleti ve kurumları kotuluyeceksin, burası senin egolarını tatmin etme yerin degil.
    İşin gücün siyaset yazanın profil resmi hiç siyasi değil hahah
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Gereksiz tepki veriyorsunuz bence. Hukumet elestirilmeyecek de Mozambik basbakani mi elestrilecek artik.

Berk Kardesim, sen de biraz anlayisli olan ortaklarimiza. Onlarin da dedigi dogru, bu konulari biz forumlarda cozemeyiz, kimsenin fikrini degistiremeyiz. Sonuc olarak burada para kazanmak, bilgi paylasmak icin variz. Ben de yapiyordum, azalttim mesela. Cunku faydali oluyor herkes bize bir sekilde, kimseyi incitmeye gerek yok.
    Tamam ortak.

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    İşin gücün siyaset yazanın profil resmi hiç siyasi değil hahah
    Ne var profil resminde TÜRK bayrağımi Siyaset?

Koronadan haber var mi?

7. Bilgi için teşekkürler @666 ortak

ben sana dedim korona hem bizim hem de dünyanın ortak noktası.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 599/1003 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •