Bu arada korona yasaklansin deyip deyip de su topikte en fazla korona yazan benmisim. Tam 748 mesaj!
Ne yapayim, ortalik karismadan konuyu cevirmek gerekiyordu, aklima o geliverdi hemen elimi yikarken!
Bu arada korona yasaklansin deyip deyip de su topikte en fazla korona yazan benmisim. Tam 748 mesaj!
Ne yapayim, ortalik karismadan konuyu cevirmek gerekiyordu, aklima o geliverdi hemen elimi yikarken!
bu dow niye çöküyor.
bir iki gün stabili yok mu
iyice yavşadı
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ekrandaki verilerden tek yeşil olanı dolar endeksi.Geri kalan borsalar koyu kırmızı.
Dow.un Çökmesine bu corona bey sebeb bana göre.
İşlerin çığrından çıkmasından korkanlar satıyor olabilir.
Sabah koydum yaziyi. Sonbaharda tekrar gelebilirmis. O baski yapti.
Shutdown'in ne kadar surecegi bilinmiyor. Trump ayrica cok zor 2 haftaya hazir olun dedi.
Şöyle DSÖ covid için bir ilaç açıklaması yapsa da şahlansak ne olurdu ama
Yatırım tavsiyesi değildir.
Biz bu virüsü ilk gün gördük, gemide kamarada farelerin yanında gördük, canlı canlı video seslerinde gördük, 302 liradan gram altın aldık. Almadık mı, aldık. Yazmadık mı yazdık. Sonra dedik ki (halkbank son topiğinde son yazım) bu endeks düşerse Halkbanka acırlar mı diye sorduk, sormadık mı.
Ama iş de garibanlığın canı çıksın, o günlerde elimizden tutan olmadı, yoksa uyarırdık herkesi.
Sakal bırakacağım sözüm dinlensin diye, denedim olmadı, beyazlar fazla, hemen korkudan kestim.
Gram altında dursaydık, 60 günde 302 liradan 343 liraya gelmişti. Temiz mis gibi izliyorduk.
Dayak bile nasiple olurmuş demeleri bundan.
Yer İmleri