Sayfa 701/1003 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    ortak bu bahsettiğin 300 kişi benim gibi ufak tefekse konteynırların arasına bile saklanırız
    Siz kraliçe gibi 1920 ispanyol salgınını gördünüz, 2020 ÇİN salgınını gördünüz, SPEK sizi çoktan unuttu, ama öyleleri var ki, tgrt nin finans uzmanı gibi, şak 100 bin lot alıyor, şak diye bir 100 bin daha alıyor, istiyor ki halk çıksın dolar düşsün.

Halkbank almak, yeni gerdeğe girmek gibi bir şey, mesela yeni damat'a gelir, bir büyük kulağına eğilir söyler, damat, ürkütme, yavaş yavaş, usul usul ilerle der. Böyle bam bam diye senet alınırsa, bam bam düşüş kacınılmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    forumu evlere tıkılınca sıkı takip eder oldum, eleştiri kabul ederseniz şunu söyleyebilirim(kişisel değil başlık olarak), bu başlıkta fikirler hızlı değişiyor, takip eden çoğu kişi bu hıza yetişemez.

sayg,
    Bence eleştiri yerinde olmuş. Ama hala TH den yeni bir aksiyon gelmedi. Ona göre pozisyonları yeniden değerlendirelim.

3.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Birileri demiyor ki, cenaze var, ölü var, dur bekleyelim, defin etsinler sonra tahsilata gidelim. CDS ise, henüz yoğun bakıma gelmeden alacaklının alacağını tahsil etme isteğinin bir göstergesi ve ilginç olan düşmüyor.

4. Bu arada abd ye helal olsun, o kadar vaka var ve TRUMP'ı bir şekilde korudular. İngiltere bir osmanlı torunu BORİS'e sahip çıkamadı.

fithcin bankalar için raporu yayınladı.
    küresel risk ortamından kaçıldığı için tr bankaların refinansmanında sıkıntı olabilir.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Birileri demiyor ki, cenaze var, ölü var, dur bekleyelim, defin etsinler sonra tahsilata gidelim. CDS ise, henüz yoğun bakıma gelmeden alacaklının alacağını tahsil etme isteğinin bir göstergesi ve ilginç olan düşmüyor.
    Cds diğer ismi kasko olduğu için belki de bize haraç vermeden turkiyeye yatırım yaparsanız sonuçlarına katlanırsınız tarzı bir oluşum var son yıllarda tabi bu durum tahvil alacak lar için geçerli.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu arada abd ye helal olsun, o kadar vaka var ve TRUMP'ı bir şekilde korudular. İngiltere bir osmanlı torunu BORİS'e sahip çıkamadı.
    avrupa da ölenlerin çoğu türk yada türk gibi davrananlarmış.
    rahmetli boris de puroyu severdi
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Biraz faizleri artırsak iyi olacak ama hiç düşünen yok sanırım. Bu cds ile kimse gelmezki adama kazanç cücük gibi kalır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 701/1003 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •