Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
Arama sonucu : 109 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Covid19 krizinde Nakitte olanların yeri

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Kriz ortamında 150 TL'yi 260 TL yapmışsın.
    Ne diyeyim tebrik ederim.
    Kumar oynamayı çok sevmeme rağmen, bu olayı bir türlü beceremedim ben.
    83000 olunca 75000 olsun istiyorum. 75 olunca 70.
    Sadece seyrediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Kriz ortamında 150 TL'yi 260 TL yapmışsın.
    Ne diyeyim tebrik ederim.
    Kumar oynamayı çok sevmeme rağmen, bu olayı bir türlü beceremedim ben.
    83000 olunca 75000 olsun istiyorum. 75 olunca 70.
    Sadece seyrediyorum.
    Sn. izmut sizce isc şu fiyattan alınır mi orta uzun vade yoksa daha iyi fırsat geleceğini düşünüyor musunuz.
    isctr ve aefes için alım yapmayı düşündüğünüz fiyat nereleri, sakıncası yoksa paylasabilir misiniz?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Sn. izmut sizce isc şu fiyattan alınır mi orta uzun vade yoksa daha iyi fırsat geleceğini düşünüyor musunuz.
    isctr ve aefes için alım yapmayı düşündüğünüz fiyat nereleri, sakıncası yoksa paylasabilir misiniz?
    Sn. Yıldıztozu

Kaliteli hisseler arasında en ölü fiyatlar olarak bunları tespit edebildim.
    Hedef fiyatım yok ama borsanın düşmesini istiyor ve bekliyorum.
    Endeks 1 dolar seviyesine düşerse, bu 2 hisseyi, o anki fiyattan alma hedefindeyim.
    Belki de hayal olarak kalır.

Bulabilirsem başka da, hem ucuz hem kalite hisse arıyorum.

Sadece şuna eminim.
    Hisse alırken kazanılır.

4. Tşk ederim zararimi çıkarmak için başka şansım yoktu , ben 90 bine kadar endeks gider tahmin etmiştim , 96 bine uzandı bu sürede kar yazdım çok şükür .
    Hisse secimide önemli tabiki .
    İttifk 2 hafta önce soluksuz yüzde 30 yaptı ,
    7-8 gündür dinleniyor ara seans içi ataklar yapıyor 8-10 kademe tekrar yükseklis hazırlığı var gibi , forumdakilere alın demem fakat takip etmelerini tavsiye ederim
    Yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Sn. Yıldıztozu

Kaliteli hisseler arasında en ölü fiyatlar olarak bunları tespit edebildim.
    Hedef fiyatım yok ama borsanın düşmesini istiyor ve bekliyorum.
    Endeks 1 dolar seviyesine düşerse, bu 2 hisseyi, o anki fiyattan alma hedefindeyim.
    Belki de hayal olarak kalır.

Bulabilirsem başka da, hem ucuz hem kalite hisse arıyorum.

Sadece şuna eminim.
    Hisse alırken kazanılır.
    Teşekkürler Sn.İzmut
    Şahsi tahminime göre uzmanların hepsinin görülen en büyük krizlerden biri olduğunu belirttikleri bu durumu,görülen en düşük fiyatlar dahi yansitmadi henüz.Ben de bekliyorum.
    Bol kazançlar.

6. Ben de düşmesini bekliyorum 1 haftadır qma tersine yükseldi. ABDde 2.000 günlük ölen kişi var ama hayatlarına devam ediyorlar, insanların yarışı işlerine gidiyormuş. ABD bizim gibi yapıyor işlere devam.
    ama yakında önlem alıp işleri durdururlarsa ekonomide dusus3 başlar diye düşünüyorum.

7. 94.000lere gelince sadece %6-7 hisseye düştüm
    satarak .
    90.000e gelince girmeye başlar. 70.000lere kadar kademeli girerim tüm nakti.
    Düşmezse de bu kadarmis derim kazanacağım. ülke kazanır.
    Bana göre bist en iyi krizde kazandırır. krizin arkasından doğacak güneşle...

8.  Alıntı Originally Posted by overstar35 Yazıyı Oku
    Herkez yazmış çizmiş , bende yazayim ,
    Temsili rakam ile 200 TL borsada 118 bin endeksinde GYO şirketlerinde yakalandim bilenbilir Endeks -2 olursa . Gyolar -5 olur . ABD açıklama yspti Türkiye'den gelen bir yolcuda korona goruldu dedi , satmadım ,asparagas sandım , bizdede vaka görülünce 115.000 endeksinde 150 TL ile çıktım ve bekledim 83 bin endeksinde önce migrosa full girdim 18.50 den 23.50 den sattım , pinsut girdim 10.60TL den 11.90 sattım 2 TL den ittifak girdim 2.38 den sattım en son olarak ozgyo girdim 1.20 den dün itibari ile 1.39 dan sattım , ve bir miktar ittifak 2.23 den tekrar aldım yüzde 70 nakitteyim yüzde 30 hissede

Alim satım komisyonları düştükten sonra portfoyum dün kapanış itibari ile 260 TL oldu , . Benim açımdan oldukça başarılı operasyon oldu .

Onumuzdeki hafta 98 bine endeks dayar oradan satış gelmesinj 92 bine kadar geri çekilmesini beklerim daha fazla çekileceğini düşünmüyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir

Ben de %14 kazandım eğer bekleyebilseydim sizin gibi %30 kârları görürdüm. ama 94.000leri görünce tırstım nakde geçtim. iyi kazanmışsınız bravo.
    3yıl bekleyen uzunda bu kadar kazanamaz.
    kriz fırsattır nakti olana.

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •