Originally Posted by
kemal41
Bu 3 haftadir dikkatimi birsey cekti.islem hacmi 160bin lot diyelim islem adeti 400 falan ,120bin lot hacim diyelim bu kez 300 civari islem .mesela bugun 127bin lot islem gormus 330 islem adetiyle yani her islemde 380 -400 civari lot el degistirmis.belli ki bunu yapan kesim bilincli yapiyor .k.y urkutmeden kacirtmadan sattirtmadan.mesela ben satacak olsam tum lotlarimi birden satisa koyar olmadi 2 yada 3 parcaya böler satisa oyle koyardim.
Surasi belli ki 400 400 koyarak elimdeki lotlari bitirmeyi aklima getirmezdim ,getiremezdim. Tabi isim bu degilse.tevekkeli boşuna degilmis hisse tabana giderken birilerinin kacamamasi.
Diyecegim o dur ki bundan sonraki surecte eger hacimli artış yada dususte olursa. dikkat edecegim bir konu cikti kendime hacme ragmen islem adetine dusen lotlara bakacam.dusundugum gibi olursa tek zihniyetten kaynakli (kendi aralarında rop ceviriyorlar diyoruz ya ) yok islem basi lot miktari 5bin 10bin veya 20bin veya ne bileyim miktarda olursa yeni yatirimci gelmis dusuncesine kapilacagim .sesli dusundum.yatirim tavsiyesi degildir
Yer İmleri