Sayfa 365/639 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    size noter onaylı vekaletname verelim katılımı arttıralım ..
    öncü olun sesimiz gür çıksın diye açık çağrıda daha önce bulundum kabul ederseniz hala gerçerli bu teklifim ama artık başta siz olmak ğzere herkes elini taşın altına koymalı..
    var mısınız..
    sözüm söz....
    Evet ben buna olumlu bakıyorum.İstanbul'da görevli;mevzuatı sağlam müfettiş bir arkadaşımız var,kendisine vekalet vereceğiz.

Elektronik genel kurul üzerinden herkes kendi katılım yapabilir ama soru soramayacak durumda olanların da e-genel kurul üzerinden katılım yapmasının bir anlamı olmaz.

Önümüzdeki hafta vekalet vermek isteyenler bana özel mesajdan bilgilendirme mesajı atsınlar.Arkadaşın telefonu bazı arkadaşlarda zaten var,doğrudan kendisiyle de iletişime geçebilirler.
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet ben buna olumlu bakıyorum.İstanbul'da görevli;mevzuatı sağlam müfettiş bir arkadaşımız var,kendisine vekalet vereceğiz.

Elektronik genel kurul üzerinden herkes kendi katılım yapabilir ama soru soramayacak durumda olanların da e-genel kurul üzerinden katılım yapmasının bir anlamı olmaz.

Önümüzdeki hafta vekalet vermek isteyenler bana özel mesajdan bilgilendirme mesajı atsınlar.Arkadaşın telefonu bazı arkadaşlarda zaten var,doğrudan kendisiyle de iletişime geçebilirler.
    tamam ben genel kurul için noterden vekalet vereceğim...
    bence sorulacak sorular ile ilgili de bir metin ya da hazırlık yapalım...
    benim derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil...
    artık laf değil icraat görmek istiyorum...
    bir oluşum somut hareket olursa her türlü katılım gösteririm...

3. "Ertem hocam yok ben kendi işimi kendim yaparım" diyenler olursa da aşağıdaki link üzerinden, bilgisayarlarına uygun sürümü indirerek; on-line katılım yapabilirler. Hatta "ben ne soracağımı bilmiyorum" diyen olursa da burada ortak soru havuzu oluştururuz. İsteyen istediğini sorar ya da aramızda paylaşarak, soruları gönderebiliriz.

https://egk.mkk.com.tr/egkweb/
    Nûn

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    "Ertem hocam yok ben kendi işimi kendim yaparım" diyenler olursa da aşağıdaki link üzerinden, bilgisayarlarına uygun sürümü indirerek; on-line katılım yapabilirler. Hatta "ben ne soracağımı bilmiyorum" diyen olursa da burada ortak soru havuzu oluştururuz. İsteyen istediğini sorar ya da aramızda paylaşarak, soruları gönderebiliriz.

teşekkürler,

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    tamam ben genel kurul için noterden vekalet vereceğim...
    bence sorulacak sorular ile ilgili de bir metin ya da hazırlık yapalım...
    benim derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil...
    artık laf değil icraat görmek istiyorum...
    bir oluşum somut hareket olursa her türlü katılım gösteririm...
     Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    "Ertem hocam yok ben kendi işimi kendim yaparım" diyenler olursa da aşağıdaki link üzerinden, bilgisayarlarına uygun sürümü indirerek; on-line katılım yapabilirler. Hatta "ben ne soracağımı bilmiyorum" diyen olursa da burada ortak soru havuzu oluştururuz. İsteyen istediğini sorar ya da aramızda paylaşarak, soruları gönderebiliriz.

Aynı anda,aynı konuya değinmişiz. Ortak soru havuzu önemli, önceden burada eskizi hazırlayalım sonra düzenleriz.
    Nûn

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    teşekkürler,
    Rica ederim hocam, yeter ki herkes sorumluluk alsın. Önemli bir dönüm noktasındayız. Genel kurula katılım, sandığa gitmek kadar önemli hepimiz için.
    Nûn

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Aynı anda,aynı konuya değinmişiz. Ortak soru havuzu önemli, önceden burada eskizi hazırlayalım sonra düzenleriz.
    BEN ŞU SORULARIN SORULMASINI VE TUTANAĞA ALINMASINI RİCA EDECEĞİM..

1-) 2014 yılında yapılan genel kurulda alınan "hisse geri alım" programı hisse 2,5 tl.den 30 kuruşa düşmesine rağmen neden uygulanmamaktadır? Bu geri alım programı uygulanacak mıdır?

2-) Garanti Yatırım şirketinin yetkilendirildiği kap.da duyurulan stratejik ortaklık görüşmeleri hakkında gelişme var mıdır?

3-) 01.01.2017-31.03.2017 dönemine ait faaliyet raporunuzda belirttiğiniz 2017 yılına ait % 122'lik ciro artışı nasıl sağlanacaktır? Var olan imzalanmış yeni iş anlaşmaları var mıdır?

4-) Yine faaliyet raporunda belirtilen şirketin mevcut olumsuz durumuna ilişkin açıklamalar ile iyileştirici önlemler nelerdir?

5-) Son açıkladığınız finansal raporlarda da yer alan Doruk ve Taco'dan bulunan 200 milyon üzeri alacak nasıl tahsil edilecektir?

6-) 2018'in başında başlayacak olan banka kredi ödemeleri mevcut faaliyet zararları göz önünde bulundurulduğunda nasıl ödenecektir.?

7-) Yakın pazardan çıkmak için çalışmalar yapılmakta mıdır?

8. Fikir olması açısından, az önce ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.'den Kap'a gönderilen haber:

"Bağlı ortaklığımız Or-Na Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bugün yapılan 2016 yılı olağan genel kurulunda, sermayesinin 2/3'ünü kaybetmesi nedeniyle teknik iflas durumunda olduğu, ancak borca batık olmadığı değerlendirilmiş ve Şirketin mevcut sermayesi ile faaliyetine devam etmesine karar verilmiştir."
    Nûn

Sayfa 365/639 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •