Sayfa 210/985 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Viop - XVII

Spot vadeli makası yeniden acıldı. Vadeli ayak uyduramıyor spota

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Son 6 aydır izlediğim ekranlarda şunu farkettim...

Bizim yerli borsa çeteleri, sadece bizim ky' yi değil, yabancıları da fena tokatlıyorlar...

Ya da tokatlamaya çalışıyorlar diyelim, özellikle yabancı mal çıktığında hakikaten pişman ediyorlar...

Bu durum eskiden böyle miydi bilmiyorum, ama ben yeni denk geliyorum bu duruma...

Şimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanıza neden gelsin ???
    Yerlisi yabancısı yok bunun, büyük para (hakim kişi, hakim hissedar vs.) her zaman kazanır. İşlemlerin sonucu için ise her zaman kılıf bulunur; çok düşmüştü, çok artmıştı, dolar düştüğü için yükseldi veya tam tersi) önemli olan karşındakini ikna ederek 'haaaa..' dedirtmek.
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

PGSUS flat 48 den. 50 ye gitmesini bekledim ama gidemedi.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    PGSUS flat 48 den. 50 ye gitmesini bekledim ama gidemedi.
    Demin 51 yaktı ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Son 6 aydır izlediğim ekranlarda şunu farkettim...

Bizim yerli borsa çeteleri, sadece bizim ky' yi değil, yabancıları da fena tokatlıyorlar...

Ya da tokatlamaya çalışıyorlar diyelim, özellikle yabancı mal çıktığında hakikaten pişman ediyorlar...

Bu durum eskiden böyle miydi bilmiyorum, ama ben yeni denk geliyorum bu duruma...

Şimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanıza neden gelsin ???
    Bu istatistiki bir gerçek halini almaya başladı. Gerçekten de bazen ben alta sattıklarını gelip ertesi günü daha üstten hem de acımadan alıyorlar.
    Fakat palalar da sanki birbirinin üstüne oynamaya başladı. Örneğin iş yat 20.000 short kapattı ve piyasa düştü.

6. BDDK Döviz kredilerini teşvik etmiş.

Böyle zamanlarda iş adamları döviz kredisi talep edebiliyor, sonra bozduruyorlar, tabi ihracatçılara veriliyor döviz kredisi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. böyle havalarda uyuz kağıtları shortlamak gerekiyor heralde. TCELL denen benim eski uyuz eşşeğimi shortladım bu sefer. ilk defa bunu shortluyorum. umarım ters tepmez. ytd.

8. Evet, açıldığı an buraya yazılmayan pozisyonu, kara geçtikten sonra paylaşmak hiç etik değil...

Ben %99' unun yalan olduğunu düşünüyorum zaten...

Helal Jiggy bu sefer tuttum seni...

Sayfa 210/985 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •