Sayfa 212/985 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    PGSUS bir nevi kollu makina. Alsam mı satsam mı, teknik analiz vs ile oynanacak gibi değil.

ALNUS iyi işlem hacmi yapmış, belki o da robot çalıştırıyor.

48,50 idi baktım kıpırdıyor alayım mı almayayım mı derken hareket etti 49 oldu ...Emri hazırlarken zaten 50 devirdi dedim boşver.
    Hareketler ışık hızı misali

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Her zaman intikam için gelinmez secbul...

Bazen de gidilir...
    Soru sordunuz ya cevap için. İlla cevap benim cevabım olmayabilir...

Yabancı neden glsin.. ?

Kendi ülkesinde para bol. Faizi sıfır. Borsası aşağı gelmiyor. Tahviller vıcık vıcık..
    babacım diyecek vakit bu vakitti ben Turkey alayım 3 milyona çıaratayım sonra 300 k ya basarım. Dolar 21 tl de olursa dehşet kar yaparım diyebilir... Bu borsa öyle çıkabilirki tüm halkımız artık borsa değişti diyebilir. Çünkü dedelerdeki borsa acısını torunlar bilmiyor ama oğullarını uzak tuttu..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bu istatistiki bir gerçek halini almaya başladı. Gerçekten de bazen ben alta sattıklarını gelip ertesi günü daha üstten hem de acımadan alıyorlar.
    Fakat palalar da sanki birbirinin üstüne oynamaya başladı. Örneğin iş yat 20.000 short kapattı ve piyasa düştü.

İş yatırım palanın kendisi zaten...

Teb - İş karşılıklı işlem yaptığını düşünüyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
    Tam bir generasyon bizim borsadan uzak...Bunu bitcoin de görebilirsiniz. Gençler orada..
    .
    .
    Ne yapsın senin pegeaususu ETHER bugün artar mı ona bakıyor.
    .
    .
    Bu kitleyi borsaya çekecekler bence.. Benim depo mal alıcısı

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    98.300 ve 99.850 de direnç var görünüyor...sonra en yakın 100.950 de...böyle böyle 107.450 baba dirençli gibi gibi..
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bence destek ve direnç hiçbir zaman yokturlar
    Capon Borsa endeksi nikkei bu virus vs olayına rağmen son bir ayda acayip arttı
    Neyi aldılar?
    1 anormal gelişkin teknolocilerini
    2 karambol ertesi artık abd kendi sorunlarıyla boğuşurkene bunnarın 70 yıl gecikmelide olsa özgürleşçekleri beklentisini ama aynı yatırımı aynı beklenti yok diye dax a yapmadılar
    O destek direnç vs sanal rakkamlar ya sadece
    bunun üzerine kitap yazılabilir...bir platformda işlem yapmayı öğretmişler ve kurallar destekler dirençler öğretilmiş oyunculara kalıplar halinde. fiyatlar oralara gelince de aynı grafiğe bakan kitleler ortak eğilimlerle işlem yapıyorlar kısaca biz de oralara destek ve direnç diyoruz yoksa rakamlar kimseye destekte olmaz dirençte göstermez...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. Piyasa değeri ile firma değeri karıştırılıyor. Borsada, hisseler ile fiyatı çarpılınca bir fiyat bulunuyor ona piyasa değeri deniyor.

Toptan alım satımda net borçlar da dikkate alınıyor.

Mesela sahibinden.com da ev ilanı var 250 bin, bu fiyata ev mi olur diye bakıyorsun sonra kredi borcu 650 bin, daha ayda atıyorum 5 bin ödenecek denmiş. Bankalarda kredibilten var ise borç ile devir alabilirsin, ama kara listedeysen o evi alamazsın.

İş adammı şirketi piyasa fiyatından devir edeyim sen işlet diyebilir, ama banka sen teminat vermezsen izin vermez devir etmeye diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Cin 1290 kisi toplu olum aciklamis. Hayirdir Sin Cin Ping gunah mi cikariyon. Seni kimse kurtaramayacak.
    Tamamen sahtekarlık,bu gibi radikal ideolojiler için insan hayatının önemi yoktur,sırf kendileri ve rejimleri dünyaya şirin gözüksün diye gerçek ölüm ve hastalık sayılarının yanından geçmeyen rakamlar açıklar,baskı gelmeye başlayınca da bir anda %50 ölü sayısını artırırlar..değişik versiyonlarını başka ülkelerde de görebilirsiniz,kimi ideoloji,kimi sağlık sistemi yetersizliği yüzünden gerçek rakamların sadece tahmin edilebileceğini düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Tam bir generasyon bizim borsadan uzak...Bunu bitcoin de görebilirsiniz. Gençler orada..
    .
    .
    Ne yapsın senin pegeaususu ETHER bugün artar mı ona bakıyor.
    .
    .
    Bu kitleyi borsaya çekecekler bence.. Benim depo mal alıcısı
    Normalde vadelide kaldıracı artırıp, borsada ise küçük tutarlı işlemi yasaklayıp başka bir kurgu da getilrebilir. Minimum işlem 50 bin dolar deyince fiyatlar çok oynak olmaz ama kaldıraç ile gençler oynar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 212/985 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •