Sayfa 162/269 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. Spk dan umudu kestigim icin dün elimdeki anacamlari trakyaya cevirmistim(ayrilma hakki 25 şubat baz alınır diye).. anacam ayrılma hakkı yüksekti ama değerlemede trakyadan az çıkar diye riske girmedim.. sansimiza satimca iki gündür anacam aldı başını yürüdü: ) umarım değerleme açıklandığı zaman doğru karar vermişim diye sevinirim..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. haftalık takas..

3. Tek değilsin benim maliyet de oralarda -))
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Ya zaten trakya tahtasini cozebilene helal olsun hep terso hareketler. Ama iyice beliren olay birlesme isinde buyuk film donuyor. Bugun yine muhtemelen trakya topladi sise. Gelir kap haberi. Maliyetime 34 puan kaldi hafiften sevincliyim

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birlesme tamamlandigi zaman hepimiz nakde cevirmeyi dusundugumuzu varsayarsak pahali anacam yerine trakyaya gecmen kesinlikle mantikli. Birlesme tamamlansin yeterki adil degisimden en karli ucuz trakya hissesini elinde tutanlar faydalanacak. Cunku fk larin hemen hemen hepsinde ayni durumda olan yavru sirketler arasinda en ucuzu trakya. Sonucta adil degisimi borsadaki hisse bedelleri uzerinden degil uzman kurulus raporu sonucu ortaya cikan gercek defter degerleri uzerinden yapilacak.
     Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku
    Spk dan umudu kestigim icin dün elimdeki anacamlari trakyaya cevirmistim(ayrilma hakki 25 şubat baz alınır diye).. anacam ayrılma hakkı yüksekti ama değerlemede trakyadan az çıkar diye riske girmedim.. sansimiza satimca iki gündür anacam aldı başını yürüdü: ) umarım değerleme açıklandığı zaman doğru karar vermişim diye sevinirim..

5.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Tek değilsin benim maliyet de oralarda -))

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benide yaz maliyet 4.24

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

17 Nisan 2020 tarihinde Trakya Cam Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,33-3,39 TL fiyat aralığından 2.120.240 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Trakya Cam Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız %71,76 sınırına ulaşmıştır.

Sise bugunde trakya toplamis masallah.
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    17 Nisan 2020 tarihinde Trakya Cam Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,33-3,39 TL fiyat aralığından 2.120.240 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Trakya Cam Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız %71,76 sınırına ulaşmıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Birlesme tamamlandigi zaman hepimiz nakde cevirmeyi dusundugumuzu varsayarsak pahali anacam yerine trakyaya gecmen kesinlikle mantikli. Birlesme tamamlansin yeterki adil degisimden en karli ucuz trakya hissesini elinde tutanlar faydalanacak. Cunku fk larin hemen hemen hepsinde ayni durumda olan yavru sirketler arasinda en ucuzu trakya. Sonucta adil degisimi borsadaki hisse bedelleri uzerinden degil uzman kurulus raporu sonucu ortaya cikan gercek defter degerleri uzerinden yapilacak.

Ikisini eşit şekilde taşıyordum..artik %100 trakyadayim.. yeni teblig deki 25 subat muhabbeti, defter değeri ve şirketin trakyacamdan duzenli alım yapmasi beni buna sevketti..umarim beklediğimize değer..bu haftayida bitirdik bakalim..umarim haftaya değerleme gelirde önümüzü görürüz..

Sayfa 162/269 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •