Sayfa 375/1200 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku

Temkini elden bırakmamalı ; MAL COŞKUDA VERİLİR .

almayani doverler endeks icin degil yalniz dikkatinizi cekerim.

isc icin

cunku guvenilir bir formasyonu yukari kirdi.

yani bu formasyonun guvenilirligi digerlerine gore daha yuksektir.

endeks icin grafiginize katiliyorum. ama isc de yukari kirilirken endekste bu kanal tasar heralde
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Sacro üstad devam kazanmaya sağol . Bir de lanet fener yuruse

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Devreden trend 2000 ya da normal zamana yayılan dönemsel trendin ilk adımı 2004....Devreden trend dahi olsa,ki 2011 de çoktan devretmişte olabilir...ve normal zamana yayılan dönemsel trend gibi işlemeye devam edebilir..bunun işareti USD bazında büyük soygun yapma ihtimali azaldı.buna rağmen TL bazında 2000 hala mümkün. Ve kuvvetle mümkün.97 ler önemli evvelce yazmıştım,biraz gevşetip 100 bin ve biraz üstüne atma...ki 97 lerde yüksek hacimle yukarı denemeler peş peşe gelirse 30 _32 dolara dikkat ederim.orayı bulacak mı izleyelim.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bazı teknikçiler endekste düzeltme bekliyormuş.

Biraz endekse baktım biraz bankalara baktım.

Endeksin yorgunluğu gayet doğal. uyumsuzluklar belirgin ama trend var. Yani göstergeler karışık sinyal veriyor bende bankalara bakayım dedim.

Garan ve akda biraz zirve dönüüşü mevcut. Hani borsalar bozsada aşağı kırsak modunda bu ikisi.

Ama isc yapı halk ve vakıf hiç öyle demiyor.

İsc de 1-2 hafta önce obo gözlemlemiştim ama bu oboyu net bir şekilde sindirmiş. yükselen üçgen yada bayrak formasyonu gibi bir oluşuma döndürmüş olayı. yani 7.11-12 yukarı hacimle geçilirse çat diye 7.50 diyecekmiş gibi duruyor.

AYnı şekilde yapıda öyle 2013 gezi parkıdan gelen düşen direnci. 4.40 ile bugün yukarı kırıldı eğer tuzak değilse yapıda çat diye 5 olmalı.

halkta 12.50 kulbunu kırarsa çat diye 14 diyecek bir formasyonda.

Yani taşları yerine oturtunca bankalardaki kırılımlara mütakip endeks 4-5 bin lik bir alım gelebilir.

Aynı şekilde aşağıyada 4-5 binlik bir satış gelebilir. ama sanki yukarı ihtimal daha bir yüksek olasılıklı.

Ben işc ile yapıyı takip ediyor olacağım. şifre bu ikisinde.
    ayıp değil mi ya, biz şu anı yaşarken sıkıcı bir şekilde, senin minimum 24 saat önde yaşıyor olman ayıp değil mi? :D sanırsın adam merrill lynch. tebrik ediyorum bu kadar yerinde ve zamanında yorumun için. iş yoğunluğum dolayısıyla geriden geliyorum.

herkese hayırlı kazançlar
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    ayıp değil mi ya, biz şu anı yaşarken sıkıcı bir şekilde, senin minimum 24 saat önde yaşıyor olman ayıp değil mi? :D sanırsın adam merrill lynch. tebrik ediyorum bu kadar yerinde ve zamanında yorumun için. iş yoğunluğum dolayısıyla geriden geliyorum.

herkese hayırlı kazançlar
    )

benimde bildigim bisey yok dostum.

grafige baya onceden bakmistim. 7.12 yede alarm kurmustum. alarm otunce bi baktim tamam olmus dedim atladim.

yani zamanlama icin ugrasmiyorum

kirilim yerlerine yada yakinlarina alarm kurmak yeterli hepsi bu
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

bak 1 2 alarm daha solim mesela.

4.09 4.10 karel

2.04 05 kipa

3.52 53 izmdc

gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    bak 1 2 alarm daha solim mesela.

4.09 4.10 karel

2.04 05 kipa

3.52 53 izmdc

gibi.
    Bir alarm da 1,63 düşen trendi kırıp üzerinde kapatan 1,67 lik kardemir d olabilir mi hocam? Bu direnç önemli idi ,üzerinde kalması 1,85 gibi gördüm ama..
    Ben bilmem ustam bilir diye susuyorum

Herkese hayırlı bereketli bol kazançlar olsun ....

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 375/1200 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •