Originally Posted by
Wshark
Yorumlariniza ozelliklede nottunuza katiliyorum. Sahsim adina ulusoy un ve konfurtta sabredemedim ve erken ciktim. Ama kar kardir. Digerlerie devam
Sektor ve sirketlere bu calkantili donemde cok dikkat edilmesi lazim. Ama dediginiz gibi herseyden once saglik
Artık gıda hisseleri riskli...her şeyin bir ederi var...konfurt artık sıfırladım...Ulusoy unu da yavaş yavaş satıyorum...ikisi de artık riskli, yeni alım, hatta ek alım bile önermem...satış herkesin yoğurt yiyişine bağlı...kimintemele, kimi tekniğe, kimi de günlük momentuma bakıp satar.
Önemli not: normalde uzun vade hisse yatırımcısı olarak iki bilançoda kötüleşmeyi görmeden satmamam lazım...ama kusa sürede %50 ve üzeri getiriler oluşursa kademeli satış yapıyorum ister istemez...gerçi Ulusoy ve deva 2 yıldır portföyde ve hala full e yakın maldayım...sadece bir hissenin portföydeki ağırlığı %20 yi geçmemeli ilkesi gereği mecburi satışlar yaptım.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri