6 dk dir nr alan var ne satan. Basibos dolaniyor ortalikta
6 dk dir nr alan var ne satan. Basibos dolaniyor ortalikta
Sosyal medya baskısı yatırımcıların çeşitli platformlarda şirket ile ilgili eleştiri ve talepleri sonunda karşılık bulmaya başladı.Ayrıca konjonktürel gelişmeler karşısında şirketin ön plana çıkması hisselere talepin artmasına neden oldu .Şunuda belirteyim güzel şeyler olacak diyen arkadaşım sırıtmaya başladı.
işaret fişeğini çaktı biri ilk defa izlemeye aldım bu kartonu bu kadar sipparişi naylon poşet taşımaz mecbur kartona koymalılar
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
fitilsiz mum gördüm mü korkarım
http://share.matriksdata.com/share.a...04221208303075
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Arkadaşlar çok güvendiğiniz bir dostunuz da olsa her söylenene inanmayın zira o dostunuz da kandırılmış olabilir..En iyi örneklerden biri de bu forumda yazan çok değerli bir abimizin ismini vermiyorum ona da geçen yıl kartonun bedelsiz vereceği bilgisi gelmişti ne oldu hiçbir şey o yüzden siz siz olun böyle şeylere inanmayın sonu hüsranla bitebilir..
Yer İmleri