Patronun yapacağı hiçbir şey beni şaşırtmaz..Geçen de yazdığım gibi en düşük oranda bedelsiz verip kağıdı taban taban yaptırıp bu işkenceyi zirvede bırakırdım..Yıllarca herkes borsada beni örnek gösterirdi bakalım zaman gösterecek
Patronun yapacağı hiçbir şey beni şaşırtmaz..Geçen de yazdığım gibi en düşük oranda bedelsiz verip kağıdı taban taban yaptırıp bu işkenceyi zirvede bırakırdım..Yıllarca herkes borsada beni örnek gösterirdi bakalım zaman gösterecek
400 üstüne atacak gibi kerata bir şey mi var?
http://share.matriksdata.com/share.a...04221602586119
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Diğer hisselere bakarak çoktan atmalıydı klasik karton hareketleri
dipten dönüşteki muma benziyor
http://share.matriksdata.com/share.a...04221605358934
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kartonsan kayıtlı sermaye sistemine tabi bulunuyor. Halihazırda kayıtlı sermayesi 100 milyon TL olup ödenmiş sermayesi ise 2 milyon 837 bin TL. Şirket en son sermayesini 2007 yılında artırmıştı. Yüzde 40 oranında gerçekleşen bedelsiz sermaye artırımının ardından geçen 13 yıllık sürede bir daha sermaye artırımına gitmedi. Sahip olduğu ticari kapasite göz önüne alındığında mevcut sermayesinin düşük olduğu düşünülebilir.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Vay be bu günleridemi görecektik tavan oldu...
İçimdi çok anlamsız bi duygu var, heyecan ve mutluluk kesinlikle değil, nedense buruk.
Yer İmleri