Sayfa 898/1003 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. MIGROSSS size iyi geleceeekkk

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    MIGROSSS size iyi geleceeekkk
    Ciftciler varken TAVa niye bulasiyorsun anlamak mumkun degil.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ciftciler varken TAVa niye bulasiyorsun anlamak mumkun degil.
    Carsamba 15 dk sira bekledim sadece iceri girebilmek icin. Kasada 10 dk gozlem yaptim 500tl den asagi cikan yok. Muthis bir nakit akisi var su anda sirkette, kendi gozlemim tabi, farkli parmetreleri de degerlendirmek lazim(sokaga cikma yasagindan 4 gun kapali mesela). Virus baslangic 11 mart olarak bakarsak 2 hafta gibi bir sure giriyor ilk ceyrege, tahminim ikinci ceyrekte onceki seneye gore min 2-3 kati gibi bir bilonco aciklayacak. Tabiki cok kaba analizler ancak agustosa kadar boyle gider diye dusnuyorum. YTD

4. Işin garibi bizim tavan yerine devletin daha az değer biçtiği gunes sgrt tavan [emoji23]

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bankalar sadece bizde degil problemli. ABD'de de dipten kalkamadilar.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankalar sadece bizde degil problemli. ABD'de de dipten kalkamadilar.
    Benim anlamadığım da bu zaten, zarar eden banka yok (Deutsche Bank hariç) ama zarar eden hatta batmamak için kredi dilenen şirketler, onlara kredi verebilecek durumda olan bankalrdan 2-3kat iyi performans gösteriyorlar.
    Bu çok komik, ve garip bir durum değil mi

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Carsamba 15 dk sira bekledim sadece iceri girebilmek icin. Kasada 10 dk gozlem yaptim 500tl den asagi cikan yok. Muthis bir nakit akisi var su anda sirkette, kendi gozlemim tabi, farkli parmetreleri de degerlendirmek lazim(sokaga cikma yasagindan 4 gun kapali mesela). Virus baslangic 11 mart olarak bakarsak 2 hafta gibi bir sure giriyor ilk ceyrege, tahminim ikinci ceyrekte onceki seneye gore min 2-3 kati gibi bir bilonco aciklayacak. Tabiki cok kaba analizler ancak agustosa kadar boyle gider diye dusnuyorum. YTD
    Soyle birsey de var artik. Bizim ev agzina kadar erzak dolu. Uzun bir sure birsey almayiz.
    Tanidiklarim da dolu. Daha fazla alamiyorlar, yer yok artik evlerde.

Sirketler batiyor, krediler donmuyor frt.

Donecekler de yeniden yapilandiriliyor. Sen senede %10 faizini alirken, birden bire 5 sene faizsiz, 10 sene anapara odemeli taksitlendiriyorsun olayi. Bunu yapmasan batip gidiiyor para zaten sirket gittigi icin.

Sayfa 898/1003 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •