Erdoğan Canlı yayında konuşmasına ara vererek CHP liderinin yalanları adı altında bir video izletiyor
Erdoğan Canlı yayında konuşmasına ara vererek CHP liderinin yalanları adı altında bir video izletiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Breh, breh.......!!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Tipitip iyi calışıyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoğan : CHP’nin başını çektiği muhalefet anlayışı uzlaşma yerine catismayi , birlik ve beraberlik yerine bölücülüğü , musama yerine kin ve nefreti körüklemeyi esas almıştır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Yardım paketlerinin içine Alevi ve Bektaşi kardeşlerimizi islam dışı gösteren , kanun dışı eylemleri kitapları koymak suretiyle kirli yüzlerini bir kez daha gösterdiler , bunu milletimin huzurunda kınıyorum
Yer İmleri