Şimdi bu virüsün yapay olduğu ispat edildiğinde;ülkeler neye göre Çin den tazminat talep edecek?Biz yayarken uyanık olanlar birleştiriyor vefatları.
Şimdi bu virüsün yapay olduğu ispat edildiğinde;ülkeler neye göre Çin den tazminat talep edecek?Biz yayarken uyanık olanlar birleştiriyor vefatları.
Abd hazine bakanı mnuchin: Abd ekonomisinde ağustos ve eylül'de büyük bir toparlanma olacağını düşünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tasuku Honjo haberide yalan haberdir.Bilginize
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
THY/Ekşi: Biliyoruz zor, ama bu mücadeleyi kazanmak için hep beraber biraz daha sabretmemiz lazım. Maalesef, İÇ ve DIŞ HAT tarifeli seferlerimizi 28 Mayıs 2020 tarihine kadar iptal etmek zorundayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık bakanlığı : Son 24 saatte 29320 test sonuçlandı , 2392 yeni vaka var , 92 kişi hayatını kaybetti , 5018 kişide iyileşti
Ben tv izleyemedim bugun saglik bakani aciklama yapti mi....
Gazeteciler tosuncuk ile olan akrabaligini sordular mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri