Sayfa 59/103 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 824 madde; 465 - 472 arası.

Konu: MPARK - Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetmutlu Yazıyı Oku
    Kendimi alkışlayayım bari
    Hayırlı olsun Ahmet kardeşim, biz de tutuyoruz.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

2.  Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun Ahmet kardeşim, biz de tutuyoruz.
    Hepimize hayırlı olsun üstad.Bol kazançlar dilerim.

3. Sayin Wshark, cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu ve vb tarzdaki platformlarda konusup, bilgi alisverisi yapabilecegim o kadar az insan goruyorum ki; sizin gibi insanlarin bu ortamlarda artmasini diliyorum..Bu arada sansimiza Mpark bugun guzel basladi, gidiyor.Umarim bu hafta devami olur..
    Yurtdisinda yasadiginiz tecrube ile ilgili olarakta uygulama cok mantikli aslinda..benim de hic unutmayacagim bir bilgi, neredeyse pek cok sektorde devrim sayilicak degisimleri yapanlar hep farkli sektorden gelenler olmus..Farkli bakis acilari, onyargisiz yaklasimlar belirleyici oluyor mutlaka..
    selamlar saygilar

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Black Yazıyı Oku
    Sayin Wshark, cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu ve vb tarzdaki platformlarda konusup, bilgi alisverisi yapabilecegim o kadar az insan goruyorum ki; sizin gibi insanlarin bu ortamlarda artmasini diliyorum..Bu arada sansimiza Mpark bugun guzel basladi, gidiyor.Umarim bu hafta devami olur..
    Yurtdisinda yasadiginiz tecrube ile ilgili olarakta uygulama cok mantikli aslinda..benim de hic unutmayacagim bir bilgi, neredeyse pek cok sektorde devrim sayilicak degisimleri yapanlar hep farkli sektorden gelenler olmus..Farkli bakis acilari, onyargisiz yaklasimlar belirleyici oluyor mutlaka..
    selamlar saygilar
    %100 katiliyorum Sn Joe Black. Forumda yeni yeni aktif olmaya basladim. Insallah hep boyle devam eder. Tanistigimiza cok sevindim. Hissemizde insallah yoluna devam eder

5. https://www.ntv.com.tr/ekonomi/dunya...DUyi6VcoRyOZ5g

Yükselişin nedeni bu haber mi acaba Güvenilir bir yükseliş mi çok emin değilim.

6. bu haberi dün duydum olabilir evet

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Son üç gün Lokman hisse ile aynı hareketi yapıyor su an bir gözümüzde onda olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetmutlu Yazıyı Oku

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/dunya...DUyi6VcoRyOZ5g

Yükselişin nedeni bu haber mi acaba Güvenilir bir yükseliş mi çok emin değilim.
    100 m dolar dediğin para çerez parası kardeşim etkilemez c ronaldo değeri 100 m euro

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 59/103 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •