ABD ilk ceyrekde yüzde 5 küçüldü diye bayram havası var piyasalarda ulan ilk çeyrek sadece Mart ayı Nisan'da ne bok yiycek bu adamlar cidden ilginç bir piyasa var.
ABD ilk ceyrekde yüzde 5 küçüldü diye bayram havası var piyasalarda ulan ilk çeyrek sadece Mart ayı Nisan'da ne bok yiycek bu adamlar cidden ilginç bir piyasa var.
Ne yaşandı bilemem ama benim kayınbirader ve eşi ikametleri farklı olduğu halde , geçen gün sms ile Ankara Kızılay da bir eczaneden maskelerini aldılar. Sonuçta maske ( sms ) kişiye özel olup, hangi şehirden aldığının bir önemi olmamalı. Eczanenin kullandığı sisteme - verildi - diye giriş yapıldığında artık başka hiç bir eczaneden alamazsınız zaten.
Benim endişem tüm dünya bu yaşananları bir anda unutup piyasalara pompalanan paraların üzerine otururlar mı ?????
Biz de değil ama dünya da çoğu ülke geri ödemesiz para dağıttı ...
Aklıma şu meşhur ağa nın fıkrası geliyor ....
Kaç aydır tüm düzenimiz bozuldu borsalara bakın neredeyse krizin başında ki yerlere geri geldiler ..
Bu arada biz de ülke olarak sanırım sabit kura geçmiş olduk ...
Herkese saygılar ...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
Adam olmayana , Düşman bile olmam ....
Selçuk geçer ve kıdemli analist youtube de sürekli paralel felaket videoları yaparlardı. 3 gündür ayrıştılar.
Selçuk geçer grafik vs. kullanmadan direkt dalıyor ve altın , döviz alın tutun diye anlatıyor.
Kıdemli ise , matbu bir grafik üzerinde ezberlenmiş üç- beş formasyon çizerek dolar ve altın da felaket yakın ( düşecek ) diyor.
Gelelim bana , ben genelde grafikten anlamadığım için derin gönül gözümle bakarım. Bu güne kadar gerek televizyondan gerekse diğer kanallardan kimse '' ey vatandaş yakında felan, felan yükselecek alın kazanın '' demedi ve demez. O halde , onlar ne diyorsa yazarım kenara ve marketler, sokaklar ile pazarlarda durum nasılsa gece istiareye yatarım. Genelde tutar.
Bu gece FED ne derse desin , 2 saatlik bir sarsıntıdan sonra uçak sağ salim yere inecektir.
Hissettigim o ki, Borsa'ya gelecek cok kisi ve para var.
Suan 101.550 endekste ve hala yukseliyor.
Bir asi bulundu haberi duserse, solugu 130.000 lerde aliriz gibi geliyor.
Bir havuç bir sopa var. Sonra gerçekler.
Senaryo A
Aşı bulundu. Çoşku. Kötü bilançolu şirketler acı gerçekler
Senaryo B
İkinci dalga geldi. Hüzün. Aşı bulundu. Çoşku .Kötü bilançolu şirketler acı gerçekler.
Günün sonunda pasta cilayla düzelmeyecek bir hasar var. Ve problemi çözmek için şöföre daha çok içki verip. Sarhoş etmeye çalışıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri