Sayfa 543/656 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Biz inandık patronda inandı ve tamı tamına 305.726 lot 20 lira ve küsür den hisse almış.böyle patronu tebrik etmek lazım.

2. Lgr 2 liralardan sirketin %10 hissenini borsadan topladi, bunu yaparken hisse fiyati nerdeyse yerinde saysin.

Daha sonra aldigi hissenin bir kismini ermeni ortagina, simdi de turk ortagina veriyor ve 3 yil gibi kisa surede on kat para kazaniyorsun.

Ben de diyorum ki neden hep yabancilar kazaniyor bu piyasada, neden sirketinin hisselerini lgr gibi borsadan satin almiyorsun.

Bu hesaplar baska hesaplar.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Lgr 2 liralardan sirketin %10 hissenini borsadan topladi, bunu yaparken hisse fiyati nerdeyse yerinde saysin.

Daha sonra aldigi hissenin bir kismini ermeni ortagina, simdi de turk ortagina veriyor ve 3 yil gibi kisa surede on kat para kazaniyorsun.

Ben de diyorum ki neden hep yabancilar kazaniyor bu piyasada, neden sirketinin hisselerini lgr gibi borsadan satin almiyorsun.

Bu hesaplar baska hesaplar.

İsmail bey kardeşim evet çok haklısın ama genel kurula katılmış biri olarak Alican beye soruldu ve kendisi borsada işlem yapmama tarafında olduğunu belirtmişti. Keşke borsada alsalardı. Ama bence Buda iyi bir durum 20,15 den hisse el değiştirdi. LGR ın borsada aldığı DURDO ile bugünkü kağıdımız arasında dağlar kadar fark var. Yatırımlar ortada ama tekrar ediyorum keşke borsadan alsaydı YTD

8.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    İsmail bey kardeşim evet çok haklısın ama genel kurula katılmış biri olarak Alican beye soruldu ve kendisi borsada işlem yapmama tarafında olduğunu belirtmişti. Keşke borsada alsalardı. Ama bence Buda iyi bir durum 20,15 den hisse el değiştirdi. LGR ın borsada aldığı DURDO ile bugünkü kağıdımız arasında dağlar kadar fark var. Yatırımlar ortada ama tekrar ediyorum keşke borsadan alsaydı YTD
    Daha once borsadanda aiyorlardi ne oldu da simdi alamiyorlar, sorunun cevabini verebilirlermi zor.

Sirketimiz son 3 yilda guzel isler yapti orasi kesin, sirketimizden hisse fiyatimiz gibi 20 kat buyume beklemiyoruz tabiyki.

Adam gibi bir bilanco sadece.Artik sirkete guvenen ve yatirim yapan yatirimcilari gormezden gelmemeliler.

Bu elestirileri firma bu fiyati haketmiyor gibi sonuclar cikartanlar olacaktir,halt etmis onlar.

Sayfa 543/656 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •