Sayfa 851/1230 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir sürü şey yazdım anlattım.Yazdıklarıma doğru yanlış bir mantıkla cevap verilmeden o itici bu çekici diye yazan insanlar da beni tilt ediyor.Erdem falan konumuzla ne alakası var konumuz borsa.Daha iyi bilen varsa gelir yazar onu da okuruz değerlendiririz.Ben bilgi yazana tilt olmam bak o başka ,o kadar aklım var adam üşenmemiş gelmiş yazmış diye minnet duyarım.Hey allahım ne mantıklar var insan inanamıyor.Bu topic zaten amacı ve formatı itibariyle tecrübe paylaşımı üstüne,adı beyaz yaka için yatırım koçluğu,tilt olmadan önce topic başlığını oku .
    Sn.hakim sizi isyattan beri tanirim.
    Bilginize bir şey demiyorum.

Ama forum adabina göre

nerde
    ne zaman
    ne yazacaginizi ...

Bazen düşünmeden davraniyorsunuz.

Not: Sizi takip eder ve yazilarinizi severek okurum.Yanlış anlasilma olmasın.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    20 yıldır borsadayım ben bu işi iyi bilirim benzeri bir cümlenin olabileceği tek girdim de bu.Bakın bakalım ben bu işi iyi bilirim falan denmiş mi.
    sn hkm mesajımı direk size hitaben yazmadım, öyle düşüncem olsaydı alıntı yapardım. kaldı ki forumda ikili diyalogdan kaçınmaya çalışıyorum.

sadece başlık son 2-3 sayfada böyle bir algı olunca yazmak istedim keza forum genelinde var bu, birisiyle bir fikre girişsek ben 25 senedir yapıyorum bu işi deyip sıyrılıveriyor.

mesela yaşta değil amiyane tabiriyle kazıkta demek istedim sadece.

sayg,
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku

Ama forum adabina göre

nerde
    ne zaman
    ne yazacaginizi ...

Bak buna bir şey demem.Normal hayatta da doğruları söylüyorsun ama doğru kelimeleri bulamıyorsun diye eleştirildiğim olmuştur.Ben genelde insanlar doğruları duymayı sevmiyorlar diye kendimi savunuyorum,ama kimbilir belki de her şeyi söylememek yazmamak daha doğrudur sn boschyatırım.En azından iyiniyetli olduğumu bilen bir forumdaşın varlığı sevindirici.Saygılar.

Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn hkm mesajımı direk size hitaben yazmadım, öyle düşüncem olsaydı alıntı yapardım. kaldı ki forumda ikili diyalogdan kaçınmaya çalışıyorum.

sadece başlık son 2-3 sayfada böyle bir algı olunca yazmak istedim keza forum genelinde var bu, birisiyle bir fikre girişsek ben 25 senedir yapıyorum bu işi deyip sıyrılıveriyor.

mesela yaşta değil amiyane tabiriyle kazıkta demek istedim sadece.

sayg,
    Neyse unutun gitsin sn kxsr ,ben de polemiği aslında hiç sevmiyorum.Neticede yıllardır bu foruma yazarım,temel amacım hep kendimce kimse zarar etmesindir.Borsa cidden çok tehlikeli bir mecra.Para da kolay kazanılmıyor,kimse parasını speklere yem etmesin isterim neticede.Boşverin ,zaten corona ,oruç falan bende de kafa kalmadı ki))))

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku

Ama forum adabina göre

nerde
    ne zaman
    ne yazacaginizi ...

Bu arada işyat bana bu yaşta bir borsa dersi verdi.Defter değeri 1.40 falan borsada 2.30 lardan işlem görüyor,yılbaşından bu yana kar falan yok ,gelecek yıl temettü işi yaş,ama düşmüyor.Al buyur ,kaç yıldır defter değerinin yüzde on altında işlem gören şirket kaç aydır inanılmaz fiyatla işlem görüyor.Kim alıyor kim satıyor cidden aklım almıyor.Ama şimdi topiğine gitsem yazsam oho yiyeceğim lafın ucu bucağı olmaz ondan da eminim.Ha yatırımcısı kazandı mı kazandı hala da sağlam duruyor mu duruyor,temel dersen sıfır ama fatih terimin dediği gibi borsa da en ana kural look at the tabela ,o zamanlar tartıştığmız arkadaşlar siz dahil haklı çıktınız ben yanıldım,ona da eyvallah bu da benim aldığım borsa dersi oldu.

Sevdiğim bir söz vardır:"sorumlu kişilerin tümü aynı paralelde düşünüyorsa konu üzerinde yeteri kadar düşünülmemiştir" Türkiye'de içinde bulunduğu durum.Farkli fikirler egolar kontrol edilerek olgunlukla konuşulacak ve herkes kendi profiline uyan secimine göre

yatırım kararını verecektir.

8. Arkadaslar piyasalardan uzak, aileleriyle saglikli huzurlu mutlu gecirecekleri 3 gun dilerim

Sayfa 851/1230 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •