Sayfa 234/1000 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla viral yük diye bir şey var,belli sayının üstünde virüs almak gerekiyor.Virüs dış ortamda çok dayanıklı değil.Ama bağışıklık olayı benim de aklıma geliyor bu arada.İki ayda hastalığı farketmeden atlatan binlerce insan olmalı.Antikor testi ile bu anlaşılabilir de şu anda olayın akut safhasındayız bu dönem geçsin plazma vericisi olabileceklerin tesbiti için hastalığı farketmeden atlatanlar araştırılacaktır.Yalnız genç arkadaşları da uyarayım bu hastalıktan 26 yaşında bile ölen var.30 40 yaş aralığında ölen azınsanmayacak sayıda insan var.Bu hastalığın ne olduğu belli olmaz canınızla zar atmayın.
    antikor testinde şu olay var
    coronanın bizim ülkede 4 diğer çeşidi daha var
    bunlara yakalandıysan da pozitif sonuç veriyor
    doktor arkadaş yaptırdı pozitif çıktı sözde geçirmişim diyor
    lakin daha önce aralıklarla 3 kere PCR testini yaptırmış hepsi negatifti dedi..

2. Bu arada sıkıntı stres psikoloji önemli .

Uzaktan eğitim çocuklar temizlik yemek vs bir yakın akrabanın nabzı

30 un altına düşmüş 3 gün yoğun bakımda kaldı bugün kalp pili taktılar .

Acele etmeyin başka yerlere de soralım araştıralım dedik ama corona vs ivedi karar verdiler

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Dıamond princess gemisi malumunuz.3700 insan vardı.2500 yolcu 1200 personel.Gemide virüsle karşılaşmayan yoktur ,malumunuz herkes kısıtlı bir alanda yaşıyor.Herkes hastalanmadı.700 kişi hastalığı kaptı.Bunların da 7 si öldü.Yani toplumun yaklaşık yüzde yirmisi hastalığa yakalandı yakalananların yüzde biri öldü.Bizim toplumla kıyasını sizlere bırakıyorum.Her virüsle karşılaşan bence hasta bile olmuyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hayat eve sığar uygulamasının son güncellemesi sonrası çevrenizin enfekte haritasını görebiliyorsunuz .. Bu güzel olmuş ..
    Eskişehir ve Tavsanli’nin hali

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tavşanlıdaki mavilikler ne, Mustafa bey?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

İstanbul’dan bazı yerler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tavşanlıdaki mavilikler ne, Mustafa bey?
    Whatsapp’dan gönderdim abi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    İzmir yok mu. ?

Sayfa 234/1000 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri