Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BİST öyle bir ortam ki RTALB gibi hisseler yıllık cirosunun 60 katından işlem görüyorken THYAO gibiler 0.2 katından işlem görebiliyor. 60 nere 0.2 nere. Arada 300 kat fark var.
    Rtalb...
    Yıllarca 1-2 aralığında işlem gördü...2'lere çıkarttılar ve hep patron satışları geldi...Velasıl kelam Corona bize de uğradı o Rtalb oldu mu sana 9..Dersin ki dünyada bu virüsü iyi edecek tek şirket Rtalb
    Şaka bir yana Rtalb'i 9'dan brüte soktular oldu mu sana 4 lira..Arkadaşım aldı 14 bin lot..2 gün boyunca sattırmak için neler yaptılar..Sattığı gün tavanlar başladı..Kaç tavan yaptı saymadım 4'den beri tavan şu an 22,38
    Arkadaşım çok üzüldü..Sakın dedim üzülme sende bende olmayacak ki gitsin...
    Dün Goodyear tavan yapmış bakayım dedim topiğine haber falan bir durum mu var..Yazı yok topikte...
    Deva geçen hafta 10'du o da 7-8 tavan yaptı...Şimdi herkes tabandan almak için birbirini eziyor...
    Neyse daha çok yazarım da sonu yok...Sanırım borsa'yı bir de farklı açıdan değerlendirmeni istedim.

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Rtalb...Deva geçen hafta 10'du o da 7-8 tavan yaptı...Şimdi herkes tabandan almak için birbirini eziyor...
    Neyse daha çok yazarım da sonu yok...Sanırım borsa'yı bir de farklı açıdan değerlendirmeni istedim
    Eline sağlık. Çok doğru tespitler bunlar. Zaten ben de yukarıda "mantıksızlığa dayanan stratejiler BİST'te çok daha fazla kazandırıyor" hipotezimi gündeme taşımıştım. Fikir açısından seninle örtüşüyoruz.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Eline sağlık. Çok doğru tespitler bunlar. Zaten ben de yukarıda "mantıksızlığa dayanan stratejiler BİST'te çok daha fazla kazandırıyor" hipotezimi gündeme taşımıştım. Fikir açısından seninle örtüşüyoruz.
    Fatih terim aklıma geldi bir an...Arsenal - Gsaray UEFA maçı finali futbolculara taktik veriyor..Taktik maktik yok bam bam bam dedi
    Burada da mantık, değer, eder falan yok bam bam bam

4.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Fatih terim aklıma geldi bir an...Arsenal - Gsaray UEFA maçı finali futbolculara taktik veriyor..Taktik maktik yok bam bam bam dedi Burada da mantık, değer, eder falan yok bam bam bam
    harika bir örnek olmuş, bam bam bam ha?
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Rtalb...
    Yıllarca 1-2 aralığında işlem gördü...2'lere çıkarttılar ve hep patron satışları geldi...Velasıl kelam Corona bize de uğradı o Rtalb oldu mu sana 9..Dersin ki dünyada bu virüsü iyi edecek tek şirket Rtalb
    Şaka bir yana Rtalb'i 9'dan brüte soktular oldu mu sana 4 lira..Arkadaşım aldı 14 bin lot..2 gün boyunca sattırmak için neler yaptılar..Sattığı gün tavanlar başladı..Kaç tavan yaptı saymadım 4'den beri tavan şu an 22,38
    Arkadaşım çok üzüldü..Sakın dedim üzülme sende bende olmayacak ki gitsin...
    Dün Goodyear tavan yapmış bakayım dedim topiğine haber falan bir durum mu var..Yazı yok topikte...
    Deva geçen hafta 10'du o da 7-8 tavan yaptı...Şimdi herkes tabandan almak için birbirini eziyor...
    Neyse daha çok yazarım da sonu yok...Sanırım borsa'yı bir de farklı açıdan değerlendirmeni istedim.
    Küçük tahtalar da büyük lotlar alanlar sattıktan sonra gitti diye üzülüyor da
    çoğu tahta da öyle büyük lotlar onlarda duruyor olsa yine gitmeyecekti belki,
    adamlar sattırmak için elinden geleni yapıyor.
    Bir de herkes sattığı seviye ile zirvedeki hesabı yapıyor ,oysa belki elinde olsa
    2-3 tavandan sonra satacaktı.
    Kimisinde 4 ise 2 lere düşürüyorlar adam maliyetine gelince şükür deyip
    çıkıyor çektiği stres yanına kar kalıyor,sonra tavan tavan yine stress.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Küçük tahtalar da büyük lotlar alanlar sattıktan sonra gitti diye üzülüyor da
    çoğu tahta da öyle büyük lotlar onlarda duruyor olsa yine gitmeyecekti belki,
    adamlar sattırmak için elinden geleni yapıyor.
    Bir de herkes sattığı seviye ile zirvedeki hesabı yapıyor ,oysa belki elinde olsa
    2-3 tavandan sonra satacaktı.
    Kimisinde 4 ise 2 lere düşürüyorlar adam maliyetine gelince şükür deyip
    çıkıyor çektiği stres yanına kar kalıyor,sonra tavan tavan yine stress.
    Pokerde double-or-nothing deniyor. Kac tavan tutabilirsin? 1-2-4-6? Fiyat 2 kat artti. Daha durur musun, durmazsin.

Durdun diyelim, balayi bittigi anda tepesinin ancak 1/3'une satabilirsin.

Bunlar kucuk spekulatif hisseler. Adamin 170 bin takipcisi var. Bu kadar insan 20 milyon degerindeki sirketin hisselerini girdiklerinde zaten 10 tane tavan yaptiriyor. SPK'nin en son su derin geyik ve haciya cezalari ile bu isin ustune gidecegini dusunuyorum. Ama ulkede kumarbaz cok fazla, bu cark hep doner. Batanlarin yerine ogullari gelir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •