Sayfa 199/992 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Paralel evrende şu an dolar 5 tl oldu. Fed piyasaya trilyon verdigi icin dth'lar acaip düştü. Oteller tüketemedigi icin sebze meyve bedeve [emoji1787][emoji1787] muzun kilosu 2 tl. Enflasyon negatif

Borsamiz da bedeve oldugu icin blackcock fonu gelip thy tahtasına üçgen attı [emoji28]

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hani turizm olmayacaktı bedavaya yakın yiyecektik meyveyi sebzeyi
    Kriz öncesi kilogram fiyatı 7 TL olan limon, getirilen ihracat kısıtlaması ve iç talebin daralması nedeniyle 4 TL’ye düştü.
    Nedense migros sanal market 9,95 lira

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...tacak-5761635/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hani turizm olmayacaktı bedavaya yakın yiyecektik meyveyi sebzeyi
    Bunu secbul dedi.
    Derse çıkar genelde.
    Adam bu işin içinde.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yahu hocam adam sabahtab beri alttan giriyor üstten cıkıyor virüs ayagına dünya durmus ekonomıler çökmüş yeryüzü böyle çöküş görmemiş insanlar aclıktan ölecekmıs vs vs

Altyapı hazır. Sen patatese 4 lira dersen oda hemen yapıstırr üretim az insanlar aclıktan ölüyor patates bulduguna şükret yine reisimiz ülkemız merhametlide 4 liraya satıyor diyeceklrr.

Bilinçaltı calısıyorlar önce sonra olayı patlatıyorlar.

Son günlerin modası chp demiş iktidar gidecek vay efendm sen nasıl dersın iktidar gider darbe yapacaklar sokağa cıkacaklar yok uzay mekıgı ile ülkemızı bolecekler kendı kendıelrıne konusup duruyorlar once beyin yıkama sonra olayı patlatma suclu kim belli biz demıstık.
    Oyun buyuk abi..

Yaw bu virusun ekonomik ve finansal boyutu 5 tane Marmara depremi kadar olabilir dedim. Ortalik karisti. Aninda isin icine siyaset girdi. Valla bilseydim bu cumleyi kullanmazdim.

Hadi ozur dilerim...Pasa gonlunuzu mu kiracagiz....5 degilde 1 kati olsun.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorumda. Hani bir suçluluk duyulur ya işte sizde tam bunu yaşıyorsunuz.Ne iktidarı savunabiliyorsunuz ağız tadı ile. Nede yaptığı yanlışları özgürce söyleyebiliyorsunuz. İşin zor dostum.Kolay gelsin size.
    burasi finans ve ekonomi forumudur.....bende bu amacla bu foruma giriyorum.... siyaseti tartismak icin degil. insani israrla bir tarafa cekmeye calismayiniz.......

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bunu secbul dedi.
    Derse çıkar genelde.
    Adam bu işin içinde.
    Bilmem abi dün oğlan karpuz istedi 50 lira verdim. Yazın ne olacak bakalim.

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Oyun buyuk abi..

Yaw bu virusun ekonomik ve finansal boyutu 5 tane Marmara depremi kadar olabilir dedim. Ortalik karisti. Aninda isin icine siyaset girdi. Valla bilseydim bu cumleyi kullanmazdim.

Hadi ozur dilerim...Pasa gonlunuzu mu kiracagiz....5 degilde 1 kati olsun.

burasi finans ve ekonomi forumudur.....bende bu amacla bu foruma giriyorum.... siyaseti tartismak icin degil. insani israrla bir tarafa cekmeye calismayiniz.......
    Arkadaşım bu topicte tartışmaların %90'ı siyasi ve yöneticiler buna müdahale etmiyor. Kendi gibi düşünmeyenlere de söylemedikleri hakareti bırakmıyorlar. Tarafsız olmaya kalksan bile anında trol olursun. Onun için bu topicte ya hükümeti eleştireceksin ya da yazmayacaksın.

Benim gördüğüm bu...

7.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Paralel evrende şu an dolar 5 tl oldu. Fed piyasaya trilyon verdigi icin dth'lar acaip düştü. Oteller tüketemedigi icin sebze meyve bedeve [emoji1787][emoji1787] muzun kilosu 2 tl. Enflasyon negatif

Borsamiz da bedeve oldugu icin blackcock fonu gelip thy tahtasına üçgen attı [emoji28]
    Muz dedin de aklıma geldi dostum...
    Bizde ithal muzun kilosu ortalama 14TL iken, kanada'da 1.10
    Lanet olsun böyle pahalılığa.... Bi de demezler mi ekonomimiz mükemmel diye...

8. Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Arkadaşım bu topicte tartışmaların %90'ı siyasi ve yöneticiler buna müdahale etmiyor. Kendi gibi düşünmeyenlere de söylemedikleri hakareti bırakmıyorlar. Tarafsız olmaya kalksan bile anında trol olursun. Onun için bu topicte ya hükümeti eleştireceksin ya da yazmayacaksın.

Benim gördüğüm bu...
    Hadi akp yi buyur öv nesini öveceksen, bunlar istanbul Büyükşehir koltuğunu çalmaya kalkıştılar...
    Tamam sağolsunlar 15 yıl önce evimizde buzdolabı yoktu onlar sayesinde oldu, veya yol yaptı diyecek halimiz yok. bir öğretmen düşün dersine giriyor ve her gün derse giriyor diye kendisini övmemizi bekliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 199/992 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •