Sayfa 198/992 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    normalde 1.5-2 tl olan patates bile pazarda 4 lira iken yerli muz 9-10 lira olmuş çok mu değil tabii
    50 kg lik un torbasi 110 TL den 125 TL ye cikmis.
    Yurt disindada marketlerde gida fiyatlarinda genel bir fiyat artisi var.

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    normalde 1.5-2 tl olan patates bile pazarda 4 lira iken yerli muz 9-10 lira olmuş çok mu değil tabii
    Yahu hocam adam sabahtab beri alttan giriyor üstten cıkıyor virüs ayagına dünya durmus ekonomıler çökmüş yeryüzü böyle çöküş görmemiş insanlar aclıktan ölecekmıs vs vs

Altyapı hazır. Sen patatese 4 lira dersen oda hemen yapıstırr üretim az insanlar aclıktan ölüyor patates bulduguna şükret yine reisimiz ülkemız merhametlide 4 liraya satıyor diyeceklrr.

Bilinçaltı calısıyorlar önce sonra olayı patlatıyorlar.

Son günlerin modası chp demiş iktidar gidecek vay efendm sen nasıl dersın iktidar gider darbe yapacaklar sokağa cıkacaklar yok uzay mekıgı ile ülkemızı bolecekler kendı kendıelrıne konusup duruyorlar once beyin yıkama sonra olayı patlatma suclu kim belli biz demıstık.

3.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Baykusun yavrusu anne babasina sahinn gibi gorunur derler...Her iki tarafinda medyasini cok nadiren takip ediyorum. Ortada sidik yarisindan baska bir sey yok. Genelde konvansiyonel medyayi takip etmiyorum. Twiter ve youtube da epey kaliteli hesap ve kanallari var. birde mutlaka yabanci basinida takip etmek gerekir tabi. ...
    Kaç sayfadır yazdıklarınızı okuyorumda. Hani bir suçluluk duyulur ya işte sizde tam bunu yaşıyorsunuz.Ne iktidarı savunabiliyorsunuz ağız tadı ile. Nede yaptığı yanlışları özgürce söyleyebiliyorsunuz. İşin zor dostum.Kolay gelsin size.

4. Dün manavdan elma alayım dedim dolduruyorum poşete, adama sordum ne kadar diye 8 TL dedi, geçen sene pazara gider 60 TL ye 1 haftalık tüm gerekli sebzeyi meyveyi alırdım. Şimdi gittik üç beş meyva aldık 54 TL birde Ramazan’da gariban sevinsin kendimizi onlar yerine koyuyoruz derler adam bu fiyatlara aç karnını iftarda nasıl doyuracak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    İstanbul seçimlerindeki dehsetten sonra artık açıklanan hiçbir veriye, bilgiye, açıklamaya güvenilmez...

Ben son kez Suriye operasyonu başlayınca Türkiye'ye gelen heyetle gorusmeyecegim diyen başkana guvenmistim.

Dört saat sonra teslimiyet belgesini zafer diye yutturmaya çalıştılar tabii sabah borsa malumunuz...

Maliye Bakanlığı'nın acikladigi veriyle maliye damati

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı veriyle sağlık hatibi böbürleniyor ise bunlara güvenen harbi harbi süzme saftır...
    Kişi covid tedavisi görüyor ama ölüm nedeni kalp
    Çevremde çok var bu durum

6.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Dün manavdan elma alayım dedim dolduruyorum poşete, adama sordum ne kadar diye 8 TL dedi, geçen sene pazara gider 60 TL ye 1 haftalık tüm gerekli sebzeyi meyveyi alırdım. Şimdi gittik üç beş meyva aldık 54 TL birde Ramazan’da gariban sevinsin kendimizi onlar yerine koyuyoruz derler adam bu fiyatlara aç karnını iftarda nasıl doyuracak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O artışlar hayalidir. size öyle gelmiştir. Doğrusunu pazartesi TÜİK Enflasyon oranını açıklayacak.yıl sonunda enflasyon.7.4 olacakmış. Siz hiç bunların salladığını gördünüzmü. ne derlerse o çıkıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Hani turizm olmayacaktı bedavaya yakın yiyecektik meyveyi sebzeyi

8. Patates migrosta 11 lira. Bir lot aksa 6,5 lira..dow haftasonu artıda.. Yani ralliye devam

Sayfa 198/992 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •