Originally Posted by
hkm
Ben kendi yaptığımı nasıl başkalarına en iyi yol olarak dikte edebilirim ki.Bu başkalarının zekalarına hakaret olur.Benim benimsediğim yolu benimseyen olursa da ona da kimse karışmamalı.Kimbilir belki de birilerinin aklına yatar.Riskli mi elbette riskli,ben kazanıyormuyum valla ben genelde hep kazandım.Ama ana şart çok fazla işlem yapmamak,çok sabretmek,çok ama çok iyi olduğunu düşündüğün zamanlarda hareket etmek.Zaten biz ne desek boş,bu kadar değişik yatırımcı tipi var kim ne derse desin herkes kendi yolunu bulacaktır.Zamanında bu forumda kıngsailor diye bir genç arkadaş vardı ,şimdi tam anımsayamadığım nedenle onla tartışmıştık.Ama o çok az hissede işlem yapıyorum,genelde ful giriyorum diye yazmıştı .Asıl kazanç ancak böyle oluyor demişti.Sonra bir baktım ki aslında ben de arada borsadan çıksam da aslında ondan bile daha rijit bir şekilde aynı şeyi yapıyorum.Yaşlarımız kişiliklerimiz koşullarımız çok farklı olmakla beraber bilmeden aynı yolu seçmiştik o genç arkadaşla az bişi farklılıklar vardı elbette,ben hep borsada olmaya kesinlikle karşıyım arada çıkmak kazançları dinlendirmek lazım Neyse aslında bir yerde ne dense boş herkes kendi kişiliğine koşullarına uygun yolu seçecek ve bulacak.Benimki de böyle bir yol işte.Ha bu arada ben emekliyim ,ek gelirlerim var,maddi durumum bu işlere bağlı değil,elbette herkese önermem,riskde çok bu tarz bir yatırımda.
Yer İmleri