Sayfa 119/866 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 945 - 952 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. saygıdeğer kardeşim
    inan bende kartonsana karşı zerre sahiplenme duygusu yok
    benim tek sahiplenmeye çalıştığım şey maliyetim ile şirketin değeri-ederi ve fiyatı arasında ki farkı belli bir vadede kar olarak alabilmek
    bunun dışında burada yeni gelip ahkam kesmeden önce bu kartonsan forumunu geriye doğru eski topikte dahil 1000 sayfa okumanızı tavsiye ederim
    her sene yılın bu zamanları buraya sizler gibi çok insan gelmiş ve hızlı olanları canını kurtarmış
    kurtaramayıp paçasını bu bedelsiz spekülasyonunda kaptıranlar ise demli çayın posası gibi dibe çökmüş buralarda küfür kıyamet veryansın edegeliyor
    kartonsan son 10 yıllık tarihi kanla yazılmış hisselerden
    nice insanın umutlarını yok etmiş nicelerini perişan etmiş
    bu insanlara karşı empati duymalısınız
    yoksa kimin ne aldığı ne kadar aldığı ne kadar sattığı satacağı beni zerre miskal ilgilendirmiyor
    banane kazanan kendine kaybeden kendine
    kimse kimsenin ortağı değil
    ancak 3 günde gelip burada beylik laflar edip büyük lokmalar yememek gerekiyor
    mazallah o kanlı tarihin yeni sayfalarına aktör olmakta var işin sonunda
    bizim ki teşbihte hata olmaz misali uyarılardan biraz sarsıcı bir üslup kullanıp dikkatleri çekip insanları bu çarka uyandırmaya gayret etmekten ibaret
    sonra kısacılar gittiğinde biz burada bu insanların dertlerini dinleyip üzülüyoruz
    mesele bundan ibaret olup konuyla alakalı son yazımdır
    herkesin gönlünce olmasını dilerim
    Az insan çok huzur

2. tekrar edeyim bu şirket karını katbe kat arttırdı hiçbirşey olmadı..
    genel kurulda bedelsiz çıkmayınca çıkış kapısında birbirini ezmesin kimse.....
    geçen sene biri vardı bedelsiz çıkmayınca manyak manyak hareketler yapmayın basmayın falan diyordu...
    hhahahaha güzide şirketimizin yatırımcısını getirdiği hale bak..danışmanlıktan yönetim kurulu başına gelmiş adam bize neler yapmaz...
    bu sene şaşırtırmı bilmem inşllh herkes kazanır..

3.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    saygıdeğer kardeşim
    inan bende kartonsana karşı zerre sahiplenme duygusu yok
    benim tek sahiplenmeye çalıştığım şey maliyetim ile şirketin değeri-ederi ve fiyatı arasında ki farkı belli bir vadede kar olarak alabilmek
    bunun dışında burada yeni gelip ahkam kesmeden önce bu kartonsan forumunu geriye doğru eski topikte dahil 1000 sayfa okumanızı tavsiye ederim
    her sene yılın bu zamanları buraya sizler gibi çok insan gelmiş ve hızlı olanları canını kurtarmış
    kurtaramayıp paçasını bu bedelsiz spekülasyonunda kaptıranlar ise demli çayın posası gibi dibe çökmüş buralarda küfür kıyamet veryansın edegeliyor
    kartonsan son 10 yıllık tarihi kanla yazılmış hisselerden
    nice insanın umutlarını yok etmiş nicelerini perişan etmiş
    bu insanlara karşı empati duymalısınız
    yoksa kimin ne aldığı ne kadar aldığı ne kadar sattığı satacağı beni zerre miskal ilgilendirmiyor
    banane kazanan kendine kaybeden kendine
    kimse kimsenin ortağı değil
    ancak 3 günde gelip burada beylik laflar edip büyük lokmalar yememek gerekiyor
    mazallah o kanlı tarihin yeni sayfalarına aktör olmakta var işin sonunda
    bizim ki teşbihte hata olmaz misali uyarılardan biraz sarsıcı bir üslup kullanıp dikkatleri çekip insanları bu çarka uyandırmaya gayret etmekten ibaret
    sonra kısacılar gittiğinde biz burada bu insanların dertlerini dinleyip üzülüyoruz
    mesele bundan ibaret olup konuyla alakalı son yazımdır
    herkesin gönlünce olmasını dilerim
    güzel yazı aynen öyle....teşekkürler...

4. ah eskiler ahh... sizin zamanlamanız yanlıştı, biz doğru zamanda geldik..

5. Türk Ticaret Kanununa göre gündemde gösterilmeyen hususlar müzakere olunmaz.
    Türk Ticaret Kanunu toplantı gündeminin önceden belirlenmesi ve kural olarak, gündem dışında yer alan konuların müzakere edilemeyeceği esası benimsemiştir. Buna gündeme bağlılık ilkesi denir. Amaç paydaşların genel kurul toplantılarına hazırlıklı gelmesi ve hazırlıklı olmadıkları konularda kararlar almaya zorlanmalarını önlemektir.

-İstisnaları
    Sermaye Şirketlerinin Genel Kurul Toplantıları ve Bu Toplantılarda Bulunacak Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Komiserleri Hakkında Yönetmelik’in 25. maddesinin 2. Fıkrasında bentler halinde söz konusu ilkenin istisnaları sayılmıştır:

Aşağıda belirtilen istisnalar dışında ilan edilen gündemde yer almayan konular görüşülemez:
    -Ortakların tamamının hazır bulunması ve hiçbirinin itiraz etmemesi halinde, gündeme konu ilave edilebilir.
    -Yönetim kurulunda yıl içerisinde vaki boşalma üzerine yönetim kurulunca yapılan atamanın onaya sunulması veya şirket organlarında meydana gelmiş boşalmaların yerine seçim yapılması konuları, genel kurul toplantısında hazır bulunanların ekseriyetle karar vermesi halinde gündeme alınabilir.
    -Kanunun 348 nci maddesi uyarınca bazı konuların veya bilançonun gerçekliğini soruşturmak amacıyla hususi murakıp seçilmesinin istenmesi halinde böyle bir konunun gündemde yer alıp almadığına bakılmaksızın doğrudan genel kurulca karar verilir.
    -Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin görev süreleri sona ermiş ise gündemde seçim maddesi olmaması halinde genel kurul toplantı gündemine seçim maddesinin ilave edilmesi zorunludur.
    -Yönetim kurulu üyeleri, denetçiler ve tasfiye memurlarının azli ile bunların yerine yenilerinin seçilmesi hususları genel kurulun ekseriyetle vereceği kararla gündeme alınabilir.
    -Bu Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde belirtildiği şekilde Bakanlıkça gündeme alınması istenen konunun gündeme alınmaması halinde, Bakanlık Komiserinin uyarısı üzerine gündeme alınır.
    -Gündeme madde ilavesi divanın oluşmasından hemen sonra gündemin diğer maddelerinin görüşülmesinden önce yapılır.
    Yukarıda belirtilen yasal düzenlemeler nedeniyle toplantıdan bedelsiz sermaye arttırımı kararı beklenmemesi gerekir.

arkadaş ben demiştim demek için bedelsiz çıkmazsa şu olur bu olur diyor

gerideki sayfalarda yazılmıştı ama inatla yazıyor

ben demiştim diyecekya..

ona hazırlık yapıyor

gündemde bedelsiz sermaye arttırımı yokki ne çıksın

haa vatandaşı çıkacak ümidiyle dolduruyorlar

suni yükseltiyorlar

sonra kucağa veriyorlar

biz kuruldan çıkacak diye beklemiyoruz

biz yk'dan çıkar diye bekliyoruz..

şöle uzuncuyum böyle uzuncuyum diyip

her gün ona buna laf yetiştiren

her gün onlarca yazı yazanada nasıl uzuncusun diye sorarlar

ha bire 260 lardan aldım diye yazıyor

ne bekliyorsun aferinmi..

aferim iyi yerden almışsın..
    Son düzenleme : Turquaz; 03-05-2020 saat: 21:06.

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    arkadaş ben demiştim demek için bedelsiz çıkmazsa şu olur bu olur diyor

gerideki sayfalarda yazılmıştı ama inatla yazıyor

ben demiştim diyecekya..

ona hazırlık yapıyor

gündemde bedelsiz sermaye arttırımı yokki ne çıksın

haa vatandaşı çıkacak ümidiyle dolduruyorlar

suni yükseltiyorlar

sonra kucağa veriyorlar

biz kuruldan çıkacak diye beklemiyoruz

biz yk'dan çıkar diye bekliyoruz..

şöle uzuncuyum böyle uzuncuyum diyip

her gün ona buna laf yetiştiren

her gün onlarca yazı yazanada nasıl uzuncusun diye sorarlar

ha bire 260 lardan aldım diye yazıyor

ne bekliyorsun aferinmi..

aferim iyi yerden almışsın..
    sahiplenme dedigim de o ne yazik ki...

Herseyin bence zamani vardir...

iki yil arsa fiyatlari artar iki yil ev fiuatlari artsr...

bir yil altin artar bir yil dolar artar...

Ben iki yildir ortaklarin mal toplamasini dikkatloce izliyorum...

iki yil once faizler dusukken...dolar da dusukken bunlar neden iki yildir degeri artmamis olan bir yatirima girdiler..??

Herseyin bence zamani var...sektor olarak olumlu gelismeler oluyor...ihtiyac olan bir sektor su anda...karlilik da guzel...temeli cok guzel....

Yatirim yapilmasi gereken nadir guzel hisselerden...

bu forumda da cok guzel insanlar var ve bilgileri de cok sirketle alakali....

her hissede bole aydinlatici bilgiler veren ustadlar yok. O bakimdan burasi guzel bir yer lutfen herkes guzel bilgileri paylassin ve birbirimize destek olalim...

tskler

3 aylık

Sayfa 119/866 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •