Ben hep 25 yıldan beri böyle analiz yaparım Hulk u izlerim.temele bakarım ciroya bakarım karlılığı bakarım risklere bakarım izlerim izlerim arada fıkra yazarım standart disiyimdir analizlerim plaza analizlerine benzemez komşu tavuguna bakarım bende ama okurum da .....piyasayı ....sizlere başarılar yolunuz açık olsun ...yazdıklarımı bir kere okuyunca anlaşılmaz bir kaç sefer okunmali...komşu tavuğu varsa horoz da vardır ...değil mi ama ....yatırım tavsiyesi değildir ...
2020 yılında ilk çeyrek den ziyade ikinci çeyrek corannanin etkisi görülecektir bakalım nasıl bir etkisi olacak virüsün ikinci çeyreği merak ediyorum doğrusu tabi borsada kimileri önden koşuyor .yatırım tavsiyesi değildir
Millet evde habire stok yapiyo. 2. Ceyrek cok iyi gelir. Buyuk bedelsiz bekliyorum 2 ay icinde fonun mali bitince. Yada seneye net 3 tl temettu. Piyasa elbet fiyatlar bunu. Butun gidalar uctu bi bu kaldi fon yuzunden
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonun satisi bitince takip et hisseyibedelsiz vermezsede seneye 3 tl temettu beklentim var. Ben bu olayi daha once yasadim. Bu fonun mali buyuk baskiydi hissede. Kimse 38 milyon lotu 18 tl den almak varken 40 dan almak istemezdi. Yillardir baski bundandiSM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 lotla bilet almış filmi izliyorum....Fon satışı umarım bu hafta sonlanır ....Sonra alan adam birde bizi kazığa oturtmak için hisseyi aşağı salarsa Yandı gülüm keten helvası
Yer İmleri