Sayfa 287/992 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bu arada

Çin'de insanlara işe gideceksin denince gitmeleri muhtemel ancak Bloomberg Tom Tom verlerine göre Çin'de trafiği ölçmüş, hafta içi trafik varmış ama hafta sonu trafik çok düşükmüş. İnsanlar işe mecburi gidiyor gibi.

Gelişmiş ülkelerde de işe gitmek durumunda olanlar gider ama hafta sonu trafiği düşük olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. en basından beri söyledim sıkı karantina uygulamayan ülkeler çok ağır yaralar alacak abd gibi bizim gibi
    alooo tüik sen misin enflasyon rakamını konuştuğumuz gibi …..

mızrak çuvalı deliyor

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın goalırahip
    öneriniz için teşekkürler... sizce çöp olan bir başkası için değerli olabilir... bu da benden size tavsiye olsun...

başkası için ne değerli ne değersiz olursa olsun umurumda değil

tek bir doğru vardır

50 doğru olmaz

çok az kişiye yanıt verir alıntı yaparım...şanslısınız

4. Virüs ve antikor pasaportu olacakmış İngiltere'de.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    en basından beri söyledim sıkı karantina uygulamayan ülkeler çok ağır yaralar alacak abd gibi bizim gibi...
    Daha ne yapalım, evin içinde de mi dolaşmaycaz.
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Dow çok hızlı toparladı bugünkü ayı tuzağındaki kayıpları son yarım saat ve yarın fazlasıyla telafi edecektir
    tabi ya dow 24900 den 23500 e bir toparladı varya ne ayı tuzağı attılar orada ayılar şaştı kaldı hahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by goalırahip Yazıyı Oku
    TL bazlı tüm grafikler çöptür ...

125000 lerdeyken dolar bazlı seviye olan 103000 e düşecek kaçın diye yazıyordum

tabii ki hatırlayan yok

oraya geldi ve döndü

o yazdığınız noktada dolar bazlı ne destek var ne direnç

bence anlamsız bir yer

size ....sizlere önerim sadece dolar bazlı grafiklere bakın

yatırım matırım önerisi değildir
    Neye göre çöp 125.000-103.00 gelecek dedin diyemi ,
    Öncelikle elma ile armutu karıştırmayın 80.000 den 125.000 gitmiş , hemde yerli ile oradan düzeltme geleceği ha şiddeti ne kadar olurdu onu ozamanki hikayesi belirlerdi , burada hikaye corono oldu.
    Birde düşünceniz yanlış bana göre dolar ve tl bazla bakış oyunun kısalığı ve uzunluğuna göre değişir.

8. 22800 eyı rakam....gelır mı bugun
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 287/992 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •