Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Erdoğan saat 19:00’da açıklama yapacak / NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Müjde verecekti.

Müjdesi ne acaba.

Doğalgaza indirim yapacağız demesin de.

Yaz geldi.

İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 195 artarak 29 bin 79'a yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 288 artarak 28 bin 734'e yükseldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    Türkiye CdS 620
    Zaten o cıvarlarında bu aralar,400 iken ne bu derdik,şimdi onun üstüne %50 ilave olmuş,bu vaziyette ülkeye yatırım gelmez güven unsuru nedeniylen,bakalım bu işi nasıl çevirecek hükümet...Şu aralar baskın seçim fısıltıları var,bu normal olabilir,çünkü bunun ekonomik boyutu çok kötü,bu girdaba yakalanmak istemiyor hükümet,hadi diyelim tekrar seçildiler,işteo zaman 2 kere yandı gülüm keten helva,seçilemezlerse gelsin hesaplar,valla her iki unsurdada ülke terse yatar,bitik ekonomi,katlanmış borçlar,iflaslar konkardatolar vs,devamlı kötümserleri ifade ettik,iyi giden bir şey olmadığı için,olsa yazacağızda,ufukta görünen birşeyler yokki yazalım,hükümet zaten kendi havasında gözüküyor,onları idare eden zatta öyle,acaba gerçekten öylemi ?,zaten öyle olmasaydı kulislerde erken seçim fısıltıları olmazdı,zatın zaten gece uykuları pek yoktu,şimdi sanırım uyku moral birbirine karıştı,onun moralinden ziyade vatandaşın durumu çok daha kötü,devamlı belirttiğimiz gibi.BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Müjde verecekti.

Müjdesi ne acaba.

Doğalgaza indirim yapacağız demesin de.

Yaz geldi.
    büyük ihtimalle, iyileşen hasta sayımız artıyor, iyiye gidiyoruzdan başlayıp, artık ekonomik aktivitelerin kademeli açılışından (avm'ler vb.) bahsedebilir.

haziran başından itibaren de, evde bağlasan durmaz formasyonu nedeniyle, sokağa çıkma kısıtlamaları epey azalır sanırım.

Erdoğan : Covid 19 salgınında önemli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz

Erdoğan : Türkiye , devleti ve milletiyle örnek bir mücadele ortaya koymuştur .

Erdoğan : Yeni vaka sayıları artık binli rakamlarda

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •