Originally Posted by
Feragat
Ben 70 lira olacak demedim piyasaya bu haberi yayıyorlar dedim .30-40 lira olsun ne farkeder önemli olan birileri topluyor demek bu . İpeke 4 liradan 12 oldu 3 kat gitti . 12 den 30-40 liraya gitse yüne 3 kat ne farkı var . Ben diyorum ki temel veriler çok önemli ama piyasada bir hber dolaşır ise yukarı sürerler bu güzel birşey ben hisse 4 liraya mı düşecek dedim ?yine bir örnek vermek istiyorım
RTALB Fk: 228 piyasada 30 milyon lotu var
İnvesting ve diğer telegram gibi yerlerde 2-3 liralarda yükselecek diye paylaşım yaptılar ve kısa sürede 8-10 kat gitti nasıl oldu bu ? ( almadım izledim )
Anlatmak istediğim bu ben al sat demiyorım kimseye fakat kozaa 30-40 hedefi veriliyordu bende bunu tastik etmek için paylaştım . Eğer birşeylere inanılmaz ise para kazanılmaz . Tahtayı sürenler spektir olmax dediğin yerde olur , olur dediğin yerde olmaz . Aselsan 10 liradan 46 gitmrdi mi ? Krdmd 1 liradan 5 liraya gitmedi mi ?
İpeke yi çakacak diyen arkadaşım ben burdan al sat demem 4 liradan geldi 12 den düşer 8 liraya satsrson gider 20 lşraya yürek ister burdsn almak ben elinde olan için konuşuyorum stop belli olsun dedim .
elbet ıpeği yukarı sürebilir ama spek sürebilir herhangi bir gurup süremez. daha önce söyledim ipeğin en az %75i spekte ama koza %50 diyeyim. spekğin ipeği sürmesi çok kolay ama temel bilen spekulasyona gelip almaz. sağlam yapar işini. varsa sepette kozal ve kozaanın dışında ipek, belli oranda bunun yarısını hatta daha fazlasını verir örneğin.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri