Ama biz spek değiliz sadece ihtimalleri konuşuyoruz. Borsada olmaz diye bir şey yokÖnceki yazılarım da İpek'e için eğer yukarı sürerler ise kozaayı hücum edeceklerdir dedim bu durumda spek kozaayı yukarı sürmek zorunda kalacak dedim . İpek'e için %75 oranında Spekde diyorsunuz bakın ben diyelim ki piyasaya bu haberi yaydım ben kendi grubum var spekilatörüm
İpek'e gireceğim . %75 oranında spekte mal var , ben o kadar olduğunu düşünmüyorum da var diyelim . Hisse 10 liradan 5.5 düştü alırım toplarım ve kozaa kozaa bakınca iyice toplarım . Tahtacı ne kadar baskı için veriyorsa alırım ky ne kadar veriyorsa alırım. 70 hedef mi verdim 50 lira yapar satarım . Sonuçta tahtacı bile ben eğer bu hissede 30-40 milyon lot alıp yukarı sürmek istesem engel olamaz arz talep meselesi. Bekleyelim bakarım 1-2 yıl dediğim olacak herşeyin en iyisini Allah bilir . Harun kahraman olayı da geçen sene oldu bu tahtada onura bilirim ...
*Yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri