Originally Posted by
dimitris
Doğru para ürkek ama yabancı için neden iyi o halde ?
Siyasi baskı fikrine tam olarak katılmıyorum. Etkendir ama şu durumun en güçlü nedeni değil. İş bankası kağıtlarının hepsi bu durumda değil, gidenler çok güzel gidiyor.
Soyle basit bir fikir yapalım
2018 son baharı trakya 4.40 iktidar el koyacam dedi kağıt 4 altına indi aynı yıl temmuzda doların 8 tl olduğu dönemde bile 4 altına sarkmamıştı.....
Iktidar ortağı küçük bir parti şişe grubuna el konulması için desteğini ilan etti hoop kağıt 3.50/3.70
Akabinde yabancı çıkışı hızlandı borsa 120 bini görse bile hep satış yedik sonuçta miras hukuku delinmesi söz konusu ...yeryüzünde en basit ve her ülkenin tartışmasız kabul ettiği bir hukukdur (bazı ülkeler hariç)
Siyasi söylemleri sevmem ama allah için sen yabancı olsan girermisin...
İş grubunun cam firmaları arasında en büyük kazığı trakya yesede değerleride nasibini aldı
Zaten iş grubuda kağıtlarına sahip çıkmadı çıkamadı halada muallak ....
Yalnız şu soruyu sormadan edemiyorum iktidar bu iktidar olmasaydı şişe grubu bu fiyatta olurmuydu unutmayın 2018 krizinde adamlar benim işçimin maaşı dolar karşında eridi diyerek %10 zammı extra verende iş grubu idi ....
Aslında şişe grubunun değerleme raporunda kabak gibi ortada kaç tl olduğu aslında firma spk açıklarsa gereğini yapacamda dedi tarih ve geri alım durumundaki karışıklık hükümetin bürokratlarından kaynaklanıyor şişeden değil....
Akil arkadaşlar nasıl fiyatı ortaya koyuyorsa firmada bu olayı görüyor bizim sıkıntımız spk görecek mi diye
Yanlış anlaşılmasın ama tam bir embesil durumla karşı karşıyayız bence yabancı şişeye değil iktidardan rahatsız birleşmeyi zaten sevmediler ama asıl dert iktidarın söylem ve yargının güven vermemesi .....
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Yer İmleri