Sayfa 334/992 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. spot 115500 ü bir direnç yapsında yolumuza bakalım be amma uğraştırdı vereceği epi topu %3-4 lük bir şelale
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. yan tahtalara baya bı vermısler.....muhtemelen bıstı kaldıran fazla dusurmeyen tahtalarda mal cıkısı basladı....30 da vermeye basladıkları an çok karısır ortalık.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Yeni dizi buldum. YUNUS EMRE "Aşkın yolculuğu" anlayana.
    UUuuu benim adım dertli dolapppp

Bir çeşit sandık macerasına düşmüş olabilirler mi yine.. ??..

Hisse spotta birkaç gündür Teb kalın satarken eş zamanlı Dolar'da alım yapılıyorsa azami dikkat lazım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Hata yapabiliriz karşılığında portföyümüz erir, al sat tut tavsiyesi yasak. Son portfoyumde yüklü döviz altın ve biraz hisse vadeli var demiştim. Birileri laf olsun diye foruma hiçbir bilgi belge haber vs vermeden sadece laf sokma maksatlı geliyor. Yazık burdaki bilgi paylaşan insanlara ve bilgi almaya gelen yatırımcılara
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6. Hergün diriliş ertuğrul var tekrar izlemek isteyen olursa akşam 7.30 beyaz tv reklama girmesin pek haz aldığın kanal olmamasına binayen diziyi izler kaparım

Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    papaz davasına kadar öyleydim. ama yanlışlar doğruları kat be kat geçmeye başlayınca hükumetteki adamlar yetersizleştikçe doğrusunu söylemek lazım. bizim ülke damadın ekonomi bakanı yapıldığı gün bitti. çevremde çok kişi benim gibi düşünüyor fakat kadınlara laf anlatmak çok zor. onlar da mutfaklar boşalınca anlar.

Dolar/TL, yeni kabinenin açıklanması sonrası gece uluslararası piyasalarda 4,75 seviyesinin üzerini gördü.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk bakanlarını açıklaması sonrasında TL'de dün akşam yüzde 4'e yakın değer kaybı yaşandı

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/yeni-...g02Mcqaqz4VX-Q

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    114.650 lönk

Hem aklını hem parasını alıcam pelloşun
    114.900 flat

Lönkte fazla durmayı sevmiyorum, Tutankamon gibi borsanın düşüşünü durdurduk, görevim bitti.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 334/992 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •