Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kira icin zaten beyanname veriyorsaniz eurobond gelirinizi de herhangi bir sinira bakmadan ekleyeceksiniz, ayni sekilde temettu gelirini de offshore faizini de..
    Sonra indirimleri duseceksiniz, varsa tabii egitim saglik bagis gibi.
    En sonra cikan vergiden, varsa bu gelirlere kaynaginda uygulanmis stopaj, onlari da mahsup edip kalani odeyeceksiniz veya iade cikiyorsa da talep edeceksiniz..

Syg,
    En iyisi muhasebeci tutalım Dudu üstadım. Bununla kim uğraşır Allah aşkına? Sonra neden bizim borsada KY uzun vade durmuyor diyoruz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    En iyisi muhasebeci tutalım Dudu üstadım. Bununla kim uğraşır Allah aşkına? Sonra neden bizim borsada KY uzun vade durmuyor diyoruz.
    Sn esramarka,

Bu işin en kolayı muhasebe hizmeti alma ya da bu işi bilen bir arkadaş ile beraber yapma...
    Kendi adıma vergi denetmeni bir arkadaşımın yanına Jack ile beraber gidiyorum üçümüz yapıyoruz

Özellikle temettü, konut, işyeri kira var ise karışabiliyor. Ayrıca indirilecekleri de iyi incelemek şart.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •