Sayfa 971/1003 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    💵 CoL ile Kur Savaşları....
    Türk lirasının değer kaybetmesine oynayan Londra merkezli bazı finansal kuruluşlar, ellerinde olmayan TL ile hızlı bir şekilde ve yüksek miktarda döviz almaya kalktılar. Ancak Temerrüde düştüler. ............ bu haber ne kadar doğru yada etkisi ne olur bilmek zor ama 7,20 tüm zamanların en kritik değeri.
    Turizmdan gelirimiz yok bu sene. Normalde dolari frenleyen o idi bence.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Turizmdan gelirimiz yok bu sene. Normalde dolari frenleyen o idi bence.
    Faiz daha öncede artırılmadı, sonra %600 artış yapılmak zorunda kaldılar, şimdi %900 gelirse şaşırmamak lazım. Reis öldürür ama faiz artırmaz deniyor. Tamam güzel ona göre de çözüm bulsunlar. Peki 10 gün önce neden 1,5 oranında indirim yapıldı. 10 gün önce kur 6,900 şimdi 7,200. Hesap kitap matematik yok. Gelir gider bakan eden yok. Ançak her gün yeni atamalar ve görevden almalar var. Babacan faiz sebep enflasyon sonuç diyen yanlış biliyor, doğrusu faiz sonuçtur derse çok oy alır. Ekonomik konuşmaların prim yapacağı bir döneme giriyoruz.

3. Covit nedeni ile ticaret %50 gerilemişti. Dolar bu şekilde giderse ticaret biter. Çünkü insanlar elindeki parayı dolara çevirmek ister, yada elindeki doları ticarete katmak istemez. Rahip krizinde tüm ülke dolarize oldu ve bekledi. 7,2 den alanlar bugün ilk kez kara geçti, bu adamlar doları satmaz, satıp hangi ticari faaliyete girecek. Doların kontrol altında tutulması ülkemiz için önemli. Ama biz bunu yapamıyoruz.

4. Halkbank için birileri bir grafik çizmiş. Ben çizmedim, çizdirmedim, elimden gelse çizene de izin vermem, çok ayıp bir grafik. Bulursam atmaya çalışırım. Önceden uyarımı yapayım, benimsediğim bir grafik değil, belki birileri bakar faydalanır. Grafik +18 falan değil, direk +40 üstü.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Halkbank için birileri bir grafik çizmiş. Ben çizmedim, çizdirmedim, elimden gelse çizene de izin vermem, çok ayıp bir grafik. Bulursam atmaya çalışırım. Önceden uyarımı yapayım, benimsediğim bir grafik değil, belki birileri bakar faydalanır. Grafik +18 falan değil, direk +40 üstü.
    Cayman'dan BVI'dan banka acan arkadaslar vardi sirf kartvizitlerine sokmak icin. 30 bin dolari verdin mi kendi bankani acabiliyordun. Fon falan da cikariyordun hatta. Tam kalantor, kartvizitine bilmemne bankasinin CEO'su, sahibi yaziyordun.

5 milyon dolar olmus onlar.

El insaf artik, bu bankayi 100 milyon dolara mi fiyatliyoruz?

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cayman'dan BVI'dan banka acan arkadaslar vardi sirf kartvizitlerine sokmak icin. 30 bin dolari verdin mi kendi bankani acabiliyordun. Fon falan da cikariyordun hatta. Tam kalantor, kartvizitine bilmemne bankasinin CEO'su, sahibi yaziyordun.

5 milyon dolar olmus onlar.

El insaf artik, bu bankayi 100 milyon dolara mi fiyatliyoruz?
    0,41 DOLAR grafik çizilmiş. Dolar 10 lira olsa senet 4,10 olur mu. Sadece bir düşünce.

Ama diğer sitede bir arkadaş yazmış. Halkbank AL VERDİ, TH sattı, banka her kademeden alınır diye.

Sayfa 971/1003 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •