Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
Kızıldağ fazla alınganlık gösterme boş yapmaya gelenlere takılma .Sen yazılarına devam et.Foruma faydalı olanlardansın.Ayrıca meyve veren ağaç taşlanır.Cahile laf anlatmaya çalışma yaya kalırsın.
İnanın alınganlık değil. Ben döviz TL ve altın takılıyorum. Kim 0,20 den halk almaz , daha önce 0,30 dan aldık. Ama belli tasarruf böyle daha iyi gider dedik. Fakat bu pandemide 3 fazla işçi aldım işlerim arttı. Yani reel işi doğru çözmek için borsada olan biteni takip etmek zorundasın. Okeye döneyim dersen okumak yazmak gibi şeyler gereksiz kalır. Reelde ayakta durmak İçin Ali ömürün TA ekolünü anlatan kitabını da alıp okumak zorundasın. Ancak dolar konuşmayı devlet yasakladı. Bu insanlar nedeni ni açıklamadan bür eleştiri getirdiğinde görmezden gelmek olmaz. Minare eğri değil ama düzeltmek zorundayız . Mimar Sinan cami yapıyor, çocuk demiş minare eğri, adamları ipi bağlamış çekmiş, tamam düzeldi demiş. Adamları Sinan’a sormuş bu nasıl iş, çocuğun gözündeki eğrilik düzelsin, önemli olan bu. Bu kitleye derin tarzı tek hedef lazım. Alternatif düşünce akışı ders olarak ağır bir konudur.